Ingezonden persbericht


Kathleen zingt duet met Danny de Munk

Kathleen Aerts werd vooral bekend als de blonde en jongste zangeres van de zeer populaire Vlaamse meidengroep K3. Met haar eerste solo-album 'Kathleen in Symfonie' gaan meteen een paar dromen in vervulling ... het brengen van de mooiste Nederlandstalige liedjes met een symfonisch orkestén één daarvan samen zingen met Danny de Munk.

Vrijdag 27 november 2009 is het nieuwe album Kathleen in Symfonie uitgebracht. Van het album is de single "Dat Afgezaagde Zinnetje" tegelijkertijd uitgekomen. Een duet dat de charmante Vlaamse zangeres samen vertolkt met de populaire Nederlandse zanger Danny de Munk. Over de samenwerking van dit duet met Danny de Munk zegt Kathleen: 'Als klein meisje was ik stiekem verliefd op Danny de Munk. Om nu samen met hem een duet te zingen is een droom die in vervulling gaat'.

Videoclip
De videoclip is te vinden via de volgende link:
http://sonymusic.be/view/en/80911483-Kathleen+in+Symfonie.html link youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=YcXqabqw-Wg

Dat Afgezaagde Zinnetje is de eerste track op het nieuwe album van Kathleen waarop de mooiste Nederlandstalige liedjes zijn uitgevoerd door een Belgisch Symfonisch orkest in een productie van Wilfried Van Baelen (producer van o.a. Helmut Lotti en José Carreras).

Tracklisting KATHLEEN IN SYMFONIE

1. Dat Afgezaagde Zinnetje - duet met Danny de Munk (eerste single)
2. Papillon

3. Vreemde Vogels

4. Roosje M'n Roosje

5. Visite

6. Vlieg Nooit Te Hoog

7. Samen Zijn

8. Een Beetje Vrede

9. Waarom Fluister Ik Je Naam Nog

10. Je Bent Alles

11. Bedankt Lieve Ouders

12. Als De Zon Schijnt




Ingezonden persbericht