Gemeente Zandvoort


Bestemmingsplan Middenboulevard en exploitatieplan Badhuisplein (13-11-2009) In de Zandvoortse Courant en De Staatscourant van 12 november 2009 is gepubliceerd dat het vastgestelde bestemmingsplan Middenboulevard ter inzage ligt per 13 november. Als ook het exploitatieplan ter visie komt, op 20 november, gaat de termijn van zes weken in.

Het bestemmingsplan Middenboulevard ligt met ingang van 13 november 2009 ter visie. Om de procedures van het bestemmingsplan Middenboulevard en het eveneens door de gemeenteraad vastgestelde exploitatieplan voor het Badhuisplein parallel te laten verlopen, zal op 19 november 2009 een hernieuwde publicatie plaatsvinden, waarbij beide plannen gedurende dezelfde periode ter visie liggen.

Met ingang van 20 november kan desgewenst tegen beide plannen gedurende een periode van zes weken beroep worden ingesteld bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Voor het instellen van beroep wordt kortheidshalve verwezen naar de komende publicaties in de Zandvoortse Courant en De Staatscourant van 19 november.

Alle documenten kunt u hier inzien
Zie het origineel