Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Valkenburg, 20 oktober 2009

Openstelling winterperiode Vakantie- en attractiepark Duinrell

Vakantie- en attractiepark Duinrell ook in de winter volop in bedrijf
---

Het Tikibad
Het overdekte, tropische Tikibad, dat in 1984 werd geopend en in de afgelopen 25 jaar vele malen uitgebreid, blijft tot en met 6 november aanstaande dagelijks geopend van 10.00 tot 22.00 uur. Het bad is op 7 november gesloten,maar op 8 november weer geopend van 10.00 tot 20.00 uur. In verband met grote onderhoudswerkzaamheden is het bad gesloten van 9 tot en met 27 november aanstaande. Tijdens deze jaarlijkse groot onderhoudsbeurt werken er ruim 100 Duinrell-medewerkers, aannemers en leveranciers in het bad met meer dan één kilometer overdekte glijbanen. Op 28 november gaan de deuren weer open om de gasten voor het seizoen 2009/2010 weer in groten getale te kunnen ontvangen.

De komende maanden wordt er ook stilgestaan bij het feit dat het Tikibad vijfentwintig jaar geleden al een trendsetter was. Door de vele uitbreidingen in de afgelopen jaren is het Tikibad op dit moment nog steeds één van de bekendste, tropische, overdekte waterparadijzen van Europa.

Tikibad in Madurodam
Ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan van het Tikibad is de maquette, die door vele nationale en internationale bezoekers is bekeken, volledig gerenoveerd. De 'inwoners' van Madurodam kunnen vanaf 8 december aanstaande weer gebruik maken van het bekende waterparadijs.

Kerstvakantie op Duinrell
Juist in deze periode is het vakantiepark een ideale vakantiebestemming:
- als uitvalbasis voor uitstapjes in de omgeving van Wassenaar, de steden Den Haag, Leiden en Delft bieden vele mogelijkheden voor shopping, uitgaan en musea;
- het entertainmentteam heeft voor de gasten een uitgebreid programma in petto;
- de restaurants van La Place zetten ook dan hun beste beentje voor.