Fair Bewaking start voor SBB Den Bosch


LELYSTAD, 20091128 -- Donderdag 11 november 2009, op een voor 's-Hertogenbosch toch al bijzondere dag, heeft Martien van den Bouwhuijsen, voorzitter van SBB Den Bosch, in aanwezigheid van het Algemeen Bestuur een contract met Fair Bewaking ondertekend. Het gaat hier om de collectieve surveillance die namens de SBB Den Bosch zal plaatsvinden op diverse bedrijventerreinen in en om de stad 's-Hertogenbosch.

De keuze is op Fair gevallen op basis van scherpe prijs maar zeker ook omdat de prioriteiten, zoals Fair die ziet, helder werden aangeboden en nauw aansluiten bij de behoefte van de Stichting. Transparantie in werkzaamheden en kosten, aantoonbare positieve ervaring in bedrijfsterreinbeveiliging, kennis van technisch geavanceerde systemen en lokaal gevestigd.

Daarnaast hebben SBB Den Bosch en Fair Bewaking afgesproken altijd de collectieve afspraken als basis te nemen. Dus ook bij aanvragen die niet via het collectief binnen komen.

Als laatste argument van de SBB Den Bosch geldt dat bewust is gekozen voor een partij met ervaring in cameratoezicht. De Stichting is nadrukkelijk op zoek naar mogelijkheden in die richting om de diverse terreinen beter te beveiligen.

Op korte termijn gaat Fair Bewaking in samenwerking met de SBB alle leden bezoeken en indien gewenst een quick scan doen. Daarnaast zullen beiden de deelname in KVO trajecten meer benadrukken en aanvullende bewakingsdiensten aanbieden.

Achtergrondinformatie SBB Den Bosch:
De Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen 's-Hertogenbosch e.o. realiseert collectieve beveiligingsprojecten op bedrijventerreinen in de gemeente 's-Hertogenbosch.

De stichting heeft ten doel het bevorderen van een ongestoord en veilig gebruik van goederen en zaken op de bedrijventerreinen in 's-Hertogenbosch en omgeving door de bij de stichting aangesloten ondernemers en organisaties en voorts al hetgeen met een en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin des woords.


Om inhoud en vorm te geven aan de praktische invulling van deze doelstelling zorgt de SBB voor:
- preventieve surveillance
- alarmopvolging
- gestructureerde controles van de panden van de deelnemende bedrijven.

Achtergrondinformatie Fair Bewaking BV:
De Fair Groep is een facilitaire dienstverlener met een grote klantenkring in Flevoland, Gelderland, Utrecht en Brabant, bijna 25 jaar jong. De organisatie is ingericht op regionale focus, dat wil zeggen dat ieder regiokantoor eigen commerciële en operationele verantwoordelijkheid heeft. Fair Bewaking, als onderdeel van de Fair Groep, is lid van de Vereniging Particuliere Beveiligers en heeft het VpB Keurmerk behaald, hetgeen de kwaliteitsbeoordeling vanuit de VpB is.

Fair Bewaking heeft als specialisme collectieve beveiliging waarbij zij voor locale collectieve stichtingen de surveillance op bedrijventerreinen verzorgt.

www.fairgroep.nl

Voor vragen over dit persbericht:

Rob Migchelbrink , regiodirecteur Fair Groep
Tel: 073-5223734
e-mail: r.migchelbrink@fairgroep.nl

Jacques Habraken, SBB Den Bosch
Tel: 06-53406384
e-mail: info@sbbdenbosch.nl