RTL Group

'Het Club Van Sinterklaas Feest' in Utrecht live bij RTL 4

Familiezender RTL 4 viert dit jaar samen met de enorm populaire Club Van Sinterklaas de verjaardag van de Goedheiligman grootser dan ooit. Naast de kinderdramaserie, die dagelijks gemiddeld 331.000 kijkers (6+) trekt, is er op zondag 29 november in Utrecht Het Club Van Sinterklaas Feest. Dit festijn, natuurlijk in de aanwezigheid van Sinterklaas zelf, is live te zien bij RTL 4.

Presentatoren Winston Gerschtanowitz en Nicolette van Dam verwelkomen jong en oud op dit mega verjaardagsfeest in de Jaarbeurs in Utrecht. Deze rechtstreekse uitzending wordt een onvergetelijk festijn, met Nick & Simon, Lisa, Amy & Shelley van het Junior Songfestival, Djumbo, Yes-R, Coole Piet Diego, Magic Unlimited, Ch!pZ en adembenemende pietenacrobatiek.

Voor wie dit spektakel in Utrecht wil meebeleven, is het raadzaam om snel kaarten te bestellen via rtltickets.nl of via 0900 - 300 1100 (45 ct p/min). De middagshow is inmiddels uitverkocht.

Uitzending RTL 4: zondag 29 november, tussen 14.30 en 16.00 uur
---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Onno Posthuma, tel. 035 - 6718667, onno.posthuma@rtl.nl.