KRO

Boer zoekt Vrouw: heeft hij haar gevonden, of toch niet?

Uitzenddatum: 29/11/2009

Het vierde seizoen van Boer zoekt Vrouw eindigt zondagavond niet alleen met een terugblik op een heerlijk romantische serie Boer zoekt Vrouw, maar ook met een conclusie: heeft hij haar gevonden, of toch niet? Hoe staan de zaken ervoor op het agrarisch liefdesfront? Ook de boeren die afvielen komen gezellig langs. Hoe is het hen vergaan, na hun eerste oproep? Zijn zij ook echt aan de slag gegaan met hun brieven, en hebben zij uiteindelijk hun ideale vrouwen gevonden?

De tien boeren én hun eventuele partners komen samen om elkaar, Yvon en de kijker te vertellen hoe het nu met ze gaat. Kortom: de ultieme reünie van de boeren uit de vierde serie van `Boer zoekt Vrouw'. Waarbij één van de boeren een wel heel onverwachte verrassing heeft...

Chat met Jos op www.kro.nl/boerzoektvrouw
Jos is misschien wel de meest besproken boer van afgelopen seizoen. Deze week hebben kijkers en bezoekers van de website de unieke gelegenheid om de sympathieke landbouwer zélf hun vragen te stellen. Direct na de laatste uitzending zit Jos achter de webcam, klaar om deze vragen te beantwoorden. De vragen kunnen tijdens de chat via Twitter gesteld worden, maar kunnen vanaf nu ook al via een formulier op de website verstuurd worden. De videochat met boer Jos duurt een half uur. Zou Dycke er ook bij zijn? Dat blijkt zondag uit de allerlaatste Boer zoekt Vrouw-uitzending van dit seizoen!

Bezoekers van de Boer zoekt Vrouw-site kunnen vanaf zondagavond tot maandagochtend 12.00 uur ook vragen mailen voor Hans, Peter, Wim en Wietse. De webredactie zal deze vragen voorleggen aan de boeren en de antwoorden zijn in de loop van de week terug te lezen op www.kro.nl/boerzoektvrouw.

Peter bij KRO's RabRadio
Maandag 30 november komt ook een einde aan de populaire Boer zoekt Vrouw-rubriek van KRO's RabRadio. Speciaal voor deze laatste editie komt boer Peter naar de 3FM-studio, waar hij tussen 14 en 16 uur vertelt over zijn ervaringen met Boer zoekt Vrouw. Zondagavond zal blijken of hij Hanneke meeneemt! Luisteraars kunnen vragen insturen via twitter.com/paul3fm.

Boer zoekt Vrouw, zondag 29 november om 20.20 uur bij de KRO op Nederland 1