RTL Group

Paul De Leeuw over carriere, kinderen, hoogte- en dieptepunten en ondernemen

Paul de Leeuw schuift zondag 29 november aan in het door Annemarie Jorritsma gepresenteerde RTL 7-programma Jorritsma Blikt Vooruit. Annemarie praat een halfuur lang met Paul over zijn carrière, zijn kinderen, zijn hoogte- en dieptepunten en waar hij de energie vandaan haalt om zich steeds te blijven ontwikkelen.

De Leeuw, die al sinds 1985 te zien is op de Nederlandse televisie, is als geen ander in staat te zeggen wat hij denkt zonder daarbij zijn gasten te schofferen. Het gevolg is dat hij één van die zeldzame mensen is die of geweldig gevonden wordt, of juist niet. Naast presentator is Paul de Leeuw creatief directeur van zijn productiebedrijf EVA (En Vele Anderen). Dat ondernemen risicos lopen is, blijkt uit het feit dat niet alle producties slagen. Wat heeft dat voor effect op hem en is hij liever vóór, of achter de schermen bezig?

Uitzending zondag 29 november, tussen 10.25 uur en 11.00 uur bij RTL 7 en op de werkdagen die hierop volgen, binnen de carrousel bij RTL Z

Website: jorritsmabliktvooruit.nl

---

Noot aan de redactie: Vvoor meer informatie kunt u contact opnemen met Onno Posthuma, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 - 6718667 of onno.posthuma@rtl.nl.