Antillenhuis


YuKorsow in finale So you think you can dance!

Plaatsvervangend Gevolmachtigde Minister Mw. Mavis Brooks-Salmon wenste Angelo Pardo vandaag persoonlijk succes in de finale van de danswedstrijd So you think you can dance, as. zondagavond, 29 november. Natuurlijk moest mevrouw Brooks-Salmon er wel voor naar de dansstudio in Amsterdam komen, want in de week voor de finale is Angelo 100% gefocust op zijn optreden in de finale.

Zondag wordt er live op tv-zender RTL 5 bepaald wie de beste danser van Nederland en België is. De finalisten zijn Angelo, Els, Evelien en Michael. Als je op Angelo wilt stemmen, dan kan dit als volgt:

bel 09091371 of sms Angelo naar 6677

'So You Think You Can Dance' is al vier seizoenen een grote hit in Amerika. Het programma heeft er drie Emmy Awards op zijn naam staan en in de zomer van 2006 was het de best bekeken show van de States. Snel volgden lokale versies, onder andere in Nieuw Zeeland, Turkije, Duitsland, Polen, Noorwegen, Maleisië, Australië, Zweden, Denemarken, Griekenland en Israël.

Vorig jaar bracht ook Nederland een eigen versie van dit succesvolle entertainment-programma. Ook in Nederland werd het concept bijzonder goed ontvangen. Voor 2009 is So you Think you can Dance uitgebreid tot talentenjacht voor Vlaanderen én Nederland!

Angelo is geboren uit Antilliaanse ouders, is 22 jaar en woont in Rotterdam. Afgelopen maandag, 23 november, vierde hij zijn verjaardag in de danssstudio. Hij volgt een opleiding ICT aan het ROC Amsterdam en zijn favoriete dansstijl is Hiphop/Modern.

Hij heeft 'So You Think You Can Dance' Amerika steeds gevolgd en afgewacht tot het in Nederland zou komen. Hij wilde hiermee zichzelf uitdagen, meerdere stijlen leren en vooral ervaring opdoen. Dat is hem gelukt, want hij staat in de finale!! Dat belooft een spetterende show te worden! Op onder andere vier songs van Michael Jackson laten de finalisten hun dansskills voor de allerlaatste keer zien. Zo dansen Evelien en Angelo samen de Tango, Els en Michael de Rumba, Evelien en Michael een hiphop lyrical en doen Angelo en Els een moderne dans op `Ben' van The King Of Pop. Daarnaast vormen de twee mannen samen een front in een opzwepende hiphop fast-choreografie en zijn de girls samen te zien in een verhitte jazz-performance op Michael Jacksons `Dirty Diana'. Ook zijn Angelo, Els, Evelien en Michael nog te zien in een groepschoreografie op een nummer uit de musical `Hairspray'.

De winnaar gaat naar huis met een gerenommeerde dansopleiding naar keuze in het buitenland, een geldbedrag van 20.000 euro én een optreden in de Nederlandse musical `Hairspray'.

Als de Antilliaanse gemeenschap hem steunt door massaal te sms-en (75 eurocent per sms, je mag onbeperkt smsen), dan kan Angelo winnen!

De finale van `So You Think You Can Dance' is a.s. zondag tussen 19.55 en 22.15 uur op RTL 5.