Hengel Expo 09 - België's grootste en mooiste hengelsportbeurs

23/11/2009 09:31

KORTRIJK XPO

Dat Vlaanderen alleen al meer dan 200.000 vissers telt, spreekt al voor zich. Geen sport is zo toegankelijk voor iedereen en kent zoveel afwisseling als de hengelsport. Alleen, met het gezin of met vrienden: hengelen is dé ideale manier om tot rust te komen en om de dagdagelijkse drukte even te vergeten.

Of ben je op zoek naar nét dat beetje meer spanning in je vrije tijd? Hengelsport kan je naast de pracht van de natuur, de stilte en de rust ook de ultieme kick bezorgen. Een gigantische karper bovenhalen of een krachtige roofvis, of misschien in verre oorden een barracuda, tonijn of marlijn overwinnen? Gegarandeerd pure adrenaline bij deze krachtmeting tussen mens en dier! Je kunt het allemaal vinden tijdens deze 8ste editie van Hengel Expo!

Laat je verleiden door de hengelsport!

Je kan het zo gek niet bedenken, of je vindt het op Hengel Expo 09! Van indrukwekkende vissen in de duiktank op de beurs, over een big game visexpeditie in Congo tot die unieke tip van hengelkampioenen om het succes van je volgende vistrip te garanderen. En de nieuwste snufjes, de meest moderne gadgets, een ruim assortiment aan hengels, accessoires en uitrusting voor westrijden of voor recreatief gebruik, ... Hengel Expo 09 dompelt je onder in de verschillende disciplines van de hengelsport.

Ben jij de gelukkige winnaar van een Noors Hengelavontuur?

Dankzij Vakantie-Noorwegen.nl en Pure Fishing ligt de reis waar jij en je hengelvrienden van dromen, op Hengel Expo binnen handbereik. Zij bundelen hun krachten en verloten een volledig visarrangement in Noorwegen voor 2 personen en een volledige hengeluitrusting.

Je maakt de overtocht naar Oslo met een luxe cruiseschip, om je er te laten overdonderen door de spectaculaire landschappen. Op www.hengelexpo.be ontdek je het volledige arrangement ter waarde van 2.700 euro.

Voor het ganse gezin...

Hengel Expo 09 laat ook de kinderen en jongeren ontdekken wat hengelen zo bijzonder en leuk maakt! Zo kunnen ze hun hengeltje werpen onder toezicht van deskundige monitoren van het VVHV, leren varen met een voederbootje op één van de visvijvers en meespelen met de quiz rond het reuze aquarium. Als beloning krijgt elke vissertje een mooi hengelpakket cadeau.

Praktisch: Hengel Expo 09 vindt plaats op zaterdag 28 (09.00 tot 18.00) & zondag 29 (09.00 tot 17.00) november in Kortrijk Xpo. De toegang bedraagt 8,00 EUR. Voor jongeren van 6 tot 14 jaar: 4,00 EUR en kinderen tot 6 jaar mogen gratis binnen.

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel