Dura Vermeer

Rotterdam - 25 november 2009

Start verkoop woningen d'Oranjeboom Rotterdam

Op zondag 29 november aanstaande start de verkoop van het project d'Oranjeboom in Rotterdam. Een ontwikkeling van Dura Vermeer Bouw Rotterdam en De Wilgen Vastgoed die zal worden uitgevoerd door Dura Vermeer Bouw Rotterdam in samenwerking met BAM Woningbouw.

Op de plek pal naast het brugkantoor van Unilever Nederland waar vroeger bierbrouwerij Oranjeboom stond, wordt een prachtig woongebied voor in totaal 444 woningen, een stallingsgarage, een kinderdagverblijf en nog enkele commerciële ruimten ontwikkeld.

Nautische sfeer
Het woningbouwproject d'Oranjeboom omvat in totaal zestien verschillende gebouwen met elk een ander andere architectuur en kleurstelling. Alle gebouwen zijn geschakeld en verdeeld over twee hoofdblokken met elk een eigen binnentuin. De gebouwen bestaan uit verschillende verdiepingen en woningtypen. Vanwege de prachtige ligging aan de Maas en de nautische sfeer van de omgeving hebben de zestien gebouwen allemaal een scheepsgerelateerde naam.

Startverkoopactie
De eerste vijftig kopers van een woning in het project D'Oranjeboom maken kans op één van de tien waardecheques ter waarde van EUR 10.000,-. Met het initiatief `Vet Startersvoordeel' willen Dura Vermeer Bouw Rotterdam en De Wilgen Vastgoed starters op de woningmarkt een extra duwtje in de rug geven.

Kijk voor meer informatie op:
www.doranjeboom.nl
www.portfeijenoord.nl