Politie Noord- en Oost Gelderland


|Apeldoorn - Twee mannen aangehouden voor mishandeling | |
De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 29 november twee mannen uit Apeldoorn aangehouden voor mishandeling. Beide mannen hadden een plaatsgenoot geslagen in de binnenstad van Apeldoorn.


De politie kreeg omstreeks 01:45 uur de eerste melding binnen van een mishandeling. Een 25-jarige man had een plaatsgenoot tot tweemaal toe een vuistslag in het gezicht gegeven in een horecagelegenheid. Een portier droeg de man over de aan de politie. Hierop werd hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt.


Omstreeks 03:00 uur kreeg de politie opnieuw een melding binnen van mishandeling. Bij het zien van de politie ging een jongen er rennend vandoor. Hij werd achterhaald door bikers. De 19-jarige jongen bleek een plaatsgenoot te hebben geslagen in een broodjeszaak. Ook hij werd meegenomen naar het politiebureau waar proces-verbaal werd opgemaakt.

|     |Apeldoorn - Rijbewijs ingevorderd van snorfietser         |

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 29 november het rijbewijs ingevorderd van een 23-jarige man uit Apeldoorn. De snorfietser reed over de Deventerstraat onder invloed van alcohol.


Surveillerende agenten zagen de man omstreeks 03:55 uur rijden. De blaastest wees het gebruik van alcohol uit waarop hij werd meegenomen naar het politiebureau. De man blies op het bureau een promillage van 1,4. Hierop werd zijn rijbewijs ingevorderd. Tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt.

|     |Apeldoorn - Motor in brand                                |

In de nacht van zaterdag op zondag 29 november ging een motor in vlammen. De motor stond geparkeerd aan de Tingietersdonk in Apeldoorn.


De politie en brandweer kregen omstreeks 04:30 uur de melding dat er een motor in brand stond. De motor stond geparkeerd tegen een muur van kelderboxen. Twee van deze kelderboxen liepen hierdoor brandschade op.
De politie vermoedt dat er sprake is van brandstichting en is een uitgebreid onderzoek gestart. Mensen die iets verdacht hebben gezien kunnen zich melden via 0900-8844.

|     |Apeldoorn - Twee mannen aangehouden                       |

De politie heeft zaterdagmiddag 28 november twee mannen aangehouden. Een 50-jarige man uit Apeldoorn had een paar schoenen weggenomen uit een winkel aan Deventerstraat. Hij verkocht deze vervolgens aan een 45-jarige man uit Deventer. Deze man werd aangehouden voor heling.


De politie kreeg omstreeks 12:30 uur de melding van winkeldiefstal. De 50-jarige man had een paar schoenen weggenomen zonder deze te betalen. Een oplettende getuige zag dat winkelpersoneel de man nariep en volgde deze man. Hij alarmeerde onderweg de politie.
Op de Stationsstraat verkocht de verdachte de schoenen aan de 45-jarige man. De politie kon de twee mannen aanhouden en meenemen naar het politiebureau.
Tegen de 50-jarige man werd proces-verbaal opgemaakt voor winkeldiefstal. De 45-jarige kreeg een boete opgelegd voor heling.


EINDE BERICHTEN


-----------------------

(





(



---- --