Politie Brabant-Noord

Horeca

Regio, 29-11-2009

's-Hertogenbosch - Een 18-jarige man uit Nuland werd aangehouden op de Karrenstraat omdat hij onder invloed van alcohol een agente uitschold. De man werd ter ontnuchtering ingesloten. Nadat hij zijn onder gespuugde cel had schoongemaakt en was gehoord werd hij zondagochtend met een proces-verbaal in vrijheid gesteld.

In dezelfde straat werd een 22-jarige man uit Geffen aangehouden omdat hij zijn broek voor politieagenten naar beneden trok en opzichtig zijn billen toonde. Hij is aangehouden voor belediging en openbare schennis der eerbaarheid.

Boxtel - Op de Markt hield de politie in de nacht van zaterdag op zondag een 43-jarige man uit Boxtel aan omdat hij niet voldeed aan een bevel van een agent. De man was een café uitgezet omdat hij vrouwen lastig viel en bleef vervelend in de omgeving rondhangen. Ondanks enkele vorderingen van politiemensen bleef hij terug komen. Na zijn aanhouding beledigde hij een agent en bleek hij geen identiteitsbewijs bij zich te hebben. Hij is zondagochtend na verhoor in vrijheid gesteld.

Uden - Een 20-jarige vrouw uit Uden werd op de Markt aangehouden omdat ze in een uitgaansgelegenheid een tas van een 24-jarige vrouw uit Grave bleek te hebben gestolen. De benadeelde had dat al eerder op de avond bij de portiers gemeld. Na de aanhouding van de Udense waren al veel spullen uit de tas verdwenen. Die had ze weggegooid. Het grootste deel werd terug gevonden. De verdachte werd ingesloten.