Politie Zuid-Holland-Zuid

Persberichten Dordrecht/Zwijndrechtse Waard

Dordrecht, 29-11-2009

MAN AANGEHOUDEN NA VERKEERSCONFLICT MET AANRIJDEN TEGENPARTIJ DORDRECHT Een 39-jarige man uit Dordrecht is op vrijdagmiddag 27 november in zijn woning aan het Boris Pasternak-erf aangehouden na een conflict over schade aan een auto.
Het conflict ontstond op het van Eesterenplein toen een 55-jarige Dordtenaar de man wees op schade aan zijn auto. De 39-jarige man reageerde agressief, reed daarop twee keer in op de man waarbij hij gewond raakte aan zijn voet. De verdachte reed daarna weg. Een getuige belde de politie met het kenteken van het voertuig waarna agenten hem in zijn woning aanhielden. De man is na verhoor in verzekering gesteld.

VROUW AANGEHOUDEN NA CONFLICT MET PARTNER
DORDRECHT Op vrijdagavond 27 november heeft de politie omstreeks 21.45 uur een 35-jarige vrouw uit Dordrecht in een woning aan de Reeweg-Oost aangehouden na een conflict in de relationele sfeer. De vrouw stak even daarvoor haar 43-jarige partner met een mesje. De man raakte hierbij gewond aan zijn rug en werd naar het ziekenhuis gebracht. Hij is inmiddels ontslagen. De vrouw is na haar aanhouding in verzekering gesteld. De politie onderzoekt de zaak.

STOELTJE TEGEN NEUS, SUPPORTER AANGEHOUDEN
DORDRECHT Een 23-jarige man uit Dordrecht is op vrijdagavond 27 november aangehouden nadat hij bij een voetbalwedstrijd als supporter een afgebroken stoeltje het publiek ingooide. Hierbij raakte een 30-jarige man uit Dordrecht, die achter de man stond, gewond aan zijn neus. De verdachte werd door de stewards uit het vak gehaald en overgedragen aan de politie. Hij gedroeg zich hierbij recalcitrant maar kon snel onder controle worden gebracht. De man werd in verzekering gesteld. Na verhoor is de man op zaterdag 28 november heengezonden. De politie maakt een proces-verbaal op.