Politie Gelderland-Zuid

Tweetal op heterdaad aangehouden

Nijmegen, 28-11-2009 o Vrijdagavond rond 19.30 uur hield de politie op de Van Goorstraat in Nijmegen een 44-jarige man en 45-jarige vrouw uit deze plaats op heterdaad aan op verdenking van diefstal of heling van een fiets. Agenten in burger, die vonden dat het tweetal zich 'verdacht' gedroeg, hielden hen al enige tijd in de gaten.

De politieagenten zagen de twee eerder al op de Van Diemerbroekstraat tussen containers staan, en even later op de Van Oldenbarneveldtstraat en langs de Graafseweg. De man en vrouw hielden zich daarbij opvallend in de buurt van een gebouw op. Ze zagen even later de man uit een rooster klimmen. Liepen de twee, ambtshalve bekenden van de politie, eerst nog zonder fiets, toen waren ze mét fiets. Daarop werden ze meteen aangehouden.

Beide Nijmegenaren zijn voor verhoor ingesloten op het bureau en inmiddels in verzekering gesteld. De fiets is voor verder onderzoek in beslag genomen.
Bij het natrekken van gegevens bleek de 44-jarige nog een CJIB-feit open te hebben staan, tevens een bedrag aan nog te innen boetes. (08)

Laatst gewijzigd 28-11-2009 11:12 | © Regio Gelderland-Zuid |