Politie Midden- en West Brabant

Persberichten District Tilburg

Tilburg, 28-11-2009

Politie houdt Tilburger aan op gestolen brommer

TILBURG: Een 36-jarige inwoner van Tilburg is vrijdagavond aan de Paduastraat aangehouden. Agenten zagen de man rond 23:30 uur op een bromfiets rijden zonder verlichting en helm. Bij het natrekken van het kenteken bleek de bromfiets op 24 november te zijn gestolen aan de Spoorlaan in Tilburg. De Tilburger is ingesloten in een politiecel. Voor hem liggen al twee bekeuringen klaar voor rijden zonder
verlichting en zonder helm.

Tilburger aangehouden met xtc-pillen

TILBURG: Vrijdagavond heeft de politie aan de een 30-jarige inwoner van Tilburg aangehouden. Rond 21:15 uur zag een surveillerende agent aan het Paletplein dat de Tilburger vermoedelijk aan het dealen was. Bij het zien van de politieman ging hij er te voet vandoor, maar kon hij in een brandgang nabij de Hopweg worden aangehouden. Bij een fouillering die daarop volgde kwam uit zijn jaszak een zakje met 30 XTC-pillen tevoorschijn.

Politie houdt man aan met harddrugs

TILBURG: De politie heeft vrijdagavond een 22-jarige inwoner van Tilburg aangehouden voor het bezit van harddrugs. Rond 23:30 uur zagen twee Tilburgse politiebikers de man in een auto zitten aan de Buys Ballotstraat. In verband met recente inbraken voerden de agenten een controle uit. De man bleek in het bezit te zijn van zeven gripzakjes met vermoedelijk harddrugs (speed).

Auteur: Henk Snepvangers

Laatst gewijzigd 28-11-2009 14:18 | © Regio Midden en West Brabant |