Politie Midden- en West Brabant

Persberichten District Bergenop Zoom

Bergen op Zoom, 29-11-2009

Politie houdt verdachten huiselijk geweld aan

ROOSENDAAL: De politie heeft zaterdagavond in de wijk Kortendijk een 52-jarige inwoner van Roosendaal aangehouden. Rond 18:15 uur bedreigde hij zijn echtgenote telefonisch met de dood. Gewaarschuwde agenten hielden de Roosendaler voor zijn woning aan. Hij is in verzekering gesteld.

OUDENBOSCH: Zaterdagavond heeft de politie een 43-jarige inwoner van Roosendaal aangehouden. Rond 17:45 uur vernielde de man een ruit van de woning van zijn ex-vrouw in Oudenbosch. Eerder had de man ook al doodsbedreigingen geuit, waarbij hij een vuurwapen toonde. Agenten hebben een alarmpistool in beslag genomen.

Beschonken Roosendaler veroorzaakt aanrijding: rijbewijs ingevorderd

ROOSENDAAL: Zaterdagmiddag heeft de politie op de Antwerpseweg een 42-jarige automobilist uit Roosendaal aangehouden. De Roosendaler veroorzaakte rond 18:00 uur een kop-staartaanrijding. De man bleek onder invloed van alcohol achter het stuur te zitten. Op het bureau blies hij een waarde van 815 ug/l, terwijl de limiet 220 ug/l
bedraagt. De politie heeft zijn rijbewijs ingevorderd. Een
automobiliste van de auto waar de verdachte tegen aanreed is met nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis. De politie maakt proces-verbaal op en heeft het roze document naar het Openbaar Ministerie gestuurd.

Bergenaar beroofd van fiets

BERGEN OP ZOOM: Een 19-jarige inwoner van Bergen op Zoom is in de nacht van zaterdag op zondag van zijn fiets beroofd. Rond 02:45 uur fietste de Bergenaar op de Zuivelstraat, toen hij werd tegengehouden door een zestal personen. Het slachtoffer kreeg enkele klappen tegen zijn hoofd en zijn fiets werd afgepakt. De politie stelt een onderzoek in.

Pool aangehouden na mishandeling

ZEVENBERGEN: In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie een 22-jarige inwoner van het Poolse Zabre aangehouden. De man was betrokken bij een ruzie aan de Dijkstraat waar enkele rake klappen werden uitgedeeld. Bij het zien van de politie zette de Pool het op een lopen. In de Molenstraat kon hij gearresteerd worden. Dat ging niet zonder slag of stoot, want de man stribbelde behoorlijk tegen. Hij is ingesloten in een politiecel.

Auteur: Henk Snepvangers

Laatst gewijzigd 29-11-2009 12:59 | © Regio Midden en West Brabant |