Politie Zeeland


---


O-3520-2009 Diefstal uit auto, Oud-Vossemeer
In de Bou Kooijmanstraat in Oud-Vossemeer werd in de nacht van zaterdag op zondag een personenauto opengebroken.
Uit de auto werden een radio / cd-speler, een stuk of 15 cd's, een paraplu en een zonnebril gestolen. Ook werd uit de auto een tas weggenomen. Deze werd later met inhoud en onbeschadigd teruggevonden in de Burgemeester Versluysstraat.

O-3521-2009 Aanrijding in Oostdijk
Op de kruising Oude Rijksweg / Lavendeldijk in Oostdijk kwamen zaterdag rond 23.45 uur twee personenauto's met elkaar in botsing.
Een 31-jarige automobilist uit Krabbendijke kwam vanaf de Lavendeldijk en wilde de Oude Rijksweg oversteken in de richting van zijn woonplaats. De man verklaarde tijdens het remmen met zijn auto doorgegleden te zijn, waardoor hij gedeeltelijk op de Oude Rijksweg terechtkwam. Een 24-jarige automobilist uit Goes, die over de Oude Rijksweg in de richting van Kruiningen reed, kon een aanrijding niet meer voorkomen. Een blaastest wees uit dat de 31-jarige bestuurder teveel had gedronken, hij kreeg een rijverbod van 5 uur.

W-3522-2009 Inbraak in kantoorgebouw, Middelburg
In de nacht van zaterdag op zondag werd ingebroken in een kantoorgebouw in de De Gravestraat in Middelburg.
Van het gebouw werd een ruit vernield en er werd computerapparatuur ter waarde van meer dan duizend euro gestolen.

W-3523-2009 Rijbewijs ingenomen, Vlissingen
Een 41-jarige inwoner van Vlissingen moest zondag rond 08.30 uur zijn rijbewijs inleveren omdat hij veel teveel had gedronken.
De politie in Vlissingen kreeg rond die tijd een melding dat er een busje met lekke banden over de Visserijkade reed. Agenten zagen even later over de rijbaan van de Prins Hendrikweg een man lopen. Het was de een 41-jarige Vlissingse bestuurder van het busje, die verklaarde dat hij pech had gekregen en onderweg was om hulp te halen. De bus werd aangetroffen met vier lekke banden. De 41-jarige man bleek, na een blaastest, meer dan 4x de toegestane hoeveelheid alcohol te hebben gedronken. Hij moest zijn rijbewijs inleveren.

Z-3524-2009 Automobiliste rijdt tegen geparkeerde auto, Axel
Een 88-jarige automobiliste uit Sas van Gent is zaterdag om 14.00 uur in De Welstede in Axel tegen een geparkeerde auto gereden.
De auto schoot bij het parkeren weg en kwam via het aangrenzende grasveld tegen de geparkeerd staande auto tot stilstand. De vrouw liep letsel op aan haar pols en beide auto's raakten zwaar beschadigd.

Z-3525-2009 Twee Belgen aangehouden in Aardenburg
In de Noordstraat in Aardenburg werd zaterdag om 19.15 uur een Belgische personenauto met daarin een 32-jarige man uit Oostkamp (B) en een 29-jarige man uit Brugge gecontroleerd.
Bij de beide mannen werd in totaal 10,8 gram hennep aangetroffen. Zij verklaarden de hennep te hebben gekocht in Brugge. Ze werden aangehouden en deden afstand van de hennep. De Belgen werden daarna, met een dagvaarding op zak, weer in vrijheid gesteld.





Politie Zeeland