Politie Zeeland


---


O-3526-2009 Automobilist rijdt tegen gevel, 's-Heer Arendskerke
Zondag rond 11.30 uur is een 77-jarige automobilist uit 's-Gravenpolder in zijn auto onwel geworden en tegen de gevel van een woning aan de Lange Achterweg in 's-Heer Arendskerke gereden.
Hij werd door nog onbekende oorzaak onwel en reed daardoor frontaal tegen de gevel van de woning. De man liep gekneusde ribben en milt op; zijn vrouw die bij hem in de auto zat had een scheurtje in haar pols en een wond aan haar knie. Beiden zijn naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De gevel van de woning en de auto raakten zwaar beschadigd.

O-3527-2009 Rijden onder invloed, Kerkwerve
Op de Kakkersweelweg in Kerkwerve moest een 32-jarige automobiliste uit Zierikzee zaterdag om 23.30 uur haar rijbewijs inleveren omdat ze veel teveel had gedronken.
Ademanalyse wees uit dat de vrouw ongeveer 3 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Het kostte haar het rijbewijs.

O-3528-2009 Eenzijdig verkeersongeval bij Goes
Op de A58 bij Goes vond zaterdag omstreeks 22.30 uur een eenzijdig verkeersongeval plaats.
Een 21-jarige automobilist uit Goes raakte door aquaplaning de macht over zijn voertuig kwijt en de auto belandde in de berm. Een 20-jarige Middelburger, die als passagier in de auto zat, liep nek- en rugklachten op. Nadat hij door een omstander gestabiliseerd werd, is hij per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De auto en de vangrail raakten beschadigd.

Z-3529-2009 Aanrijding in Terneuzen
Op de kruising Patentweg / Nijverheidstraat in Terneuzen kwamen zondag om 13.30 uur twee personenauto's met elkaar in botsing.
Een 22-jarige automobilist reed over de Patentweg en wilde linksaf de Nijverheidsstraat inrijden. Een 32-jarige bestuurder reed over de Nijverheidsstraat en zag de 22-jarige niet aankomen. Er ontstond een aanrijding waarbij de auto van de 22-jarige man total loss raakte, de andere auto liep eveneens schade op. Beide betrokkenen zijn afkomstig uit Terneuzen.

Z-3530-2009 Woninginbraak, Sluiskil
Zaterdag tussen 14.30 en 19.30 uur werd ingebroken in een woning in de Gildestraat in Sluiskil.
Men kwam binnen door het vernielen van een raam. Uit de woning werd een navigatiesysteem gestolen.





Politie Zeeland