Gemeente Enschede

Biesheuvel Techniek bouwt nieuw aan de Josink Hofweg

Een bedrijfskavel van 1100 m2 op Bedrijvenpark Josink Es

Biesheuvel Techniek Enschede (voorheen Schippers Technische Groothandel) bouwt een nieuw bedrijfspand op Bedrijvenpark Josink Es. Op dit moment is het bedrijf nog gevestigd aan de Hendrik ter Kuilestraat 165 in Enschede, waar zij uit haar jasje is gegroeid. Biesheuvel Techniek gaat op 30 november open op de nieuwe locatie. Er werken momenteel zeven mensen bij Biesheuvel Techniek in Enschede.

De heer Heij (vestigingsmanager Biesheuvel Techniek Enschede): "Een belangrijke overweging voor nieuwbouw op de Josink Es is het daar geldende beeldkwaliteitplan. Dat draagt in belangrijke mate bij aan de representativiteit van onze vestiging en van het bedrijventerrein. De goede bereikbaarheid en de nabijheid van onze key accounts zijn eveneens belangrijke argumenten om ons op de Josink Es te vestigen". Biesheuvel Techniek is vanaf maandag 30 november aanstaande operationeel aan de Josink Hofweg. Op vrijdag 29 januari volgt de officiële opening.

Schippers Technische Groothandel werd in 1976 opgericht. Sinds oktober 2006 maakt Schippers deel uit van de Biesheuvel Groep. Biesheuvel Techniek is een technische groothandel in artikelen op het gebied van Maintenance, Repair and Operations (MRO). Zij bedient en levert aan alle sectoren van de industriële markt, waaronder productie- en assemblagebedrijven, technische diensten en onderhoudswerkplaatsen. Biesheuvel opereert vanuit 17 regionale vestigingen op de Nederlandse markt (waaronder Enschede) en levert een totaalpakket van hoogwaardige technische producten met de nadruk op aandrijftechniek, pneumatiek, slangen &
appendages, gereedschappen & machines, tooling & abrasives, lastechniek, veiligheid & ergonomie en industriële reiniging. Daarnaast levert Biesheuvel bevestigingsmaterialen, onderhoudsproducten en industriële benodigdheden.

Meer informatie over de bedrijfsactiviteiten op www.biesheuveltechniek.nl

Geplaatst: 30 oktober 2009.

30 oktober 2009