Gemeente Oldebroek


Oldebroek zet in op sport

Combinatiefuncties, jeugdsportfonds, sportplatform, verantwoord alcoholgebruik?!? Stuk voor stuk belangrijke onderwerpen voor een sportvereniging. Er zijn zoveel initiatieven en projecten, maar wat kan en moet de sportclub hier nu mee? En wat is de rol van de gemeente?

In een themabijeenkomst Jeugd & Sport op maandagavond 30 november a.s. komen deze onderwerpen volop aan de orde. Alle sportverenigingen uit de gemeente Oldebroek zijn van harte welkom in het Kulturhus De Talter in Oldebroek.

Doel
Deze themabijeenkomst heeft als doel sportclubs, gemeente en professionele organisaties bij elkaar te brengen. De bijeenkomst biedt mogelijkheden voor het uitwisselen van informatie, discussie en het beantwoorden van vragen.

Onderwerpen
De avond bestaat uit twee workshops en twee presentaties. Alle onderwerpen worden begeleid door professionals van de Gelderse Sport Federatie, het Jeugdsportfonds Noordwest-Veluwe en Tactus Verslavingszorg.

De GSF zal de workshop over het sportplatform begeleiden en verzorgt een presentatie over de combinatiefuncties. Het Jeugdsportfonds zal een presentatie geven, Tactus verslavingszorg neemt de tweede workshop op zich. Deze zal gaan over verantwoord alcoholgebruik in de sport.

Uitnodiging
Alle sportverenigingen zijn inmiddels uitgenodigd voor deze bijeenkomst. Zij kunnen zich aanmelden bij Jenneke Uitslag tot maandag 23 november 2009.