Hogeschool Windesheim

Persbericht, 23-11-2009

Windesheim organiseert op 30 november de Hardenberglezing in de nevenvestiging in Hardenberg. Dit jaar staat het actuele thema âoptimaal bedrijfsrendementâ centraal. Wat moet je doen in economisch moeilijke tijden: investeren, bezuinigen of beide? Om de gevolgen van je bedrijfsbeleid goed te kunnen inschatten, is een duidelijk bedrijfseconomisch kader noodzakelijk.

Willem van Wijngaarden, tot voor kort voorzitter van het NIVRA, reikt zoân kader aan. Als registeraccountant kreeg hij ruime ervaring in het MKB. Met praktijkvoorbeelden toont hij aan welke factoren kunnen bijdragen aan het succes van een bedrijf. Zijn kennis over accountancy en bedrijfsontwikkeling gaf hij door als docent op Windesheim en de Neyenrode Business Universiteit.

Interessante workshops en presentaties
Deelnemers kunnen deelnemen aan workshops en presentaties over het verbeteren van bedrijfsresultaat, het managen van familiebedrijven, het offshoren van bedrijfsonderdelen, het verbeteren van bedrijfsrendement dankzij professioneel HRM-beleid en het Project Innovatief Hardenberg 2010. Belangstellenden kunnen zich aanmelden op www.windesheim.nl/agenda.