Gemeente Soest

.

Informatieavond Masterplan Soesterberg

24 november 2009

Maandagavond 30 november vindt een informatieavond plaats over de laatste stand van zaken van het Masterplan Soesterberg.

Wethouder Middelkoop en programmamanager Rob Menkveld geven een korte terugblik over de realisatieplannen tot nu toe en een toelichting op wat er gaat gebeuren.

De avond begint om 20.00 uur in de St. Janszaal in Kontakt der Kontinenten, Amersfoortsestraat 20 in Soesterberg. De zaal is open vanaf 19.45 uur.

Het Masterplan Soesterberg is in mei van dit jaar unaniem goedgekeurd door de raad. Daarna is de voorbereiding tot de realisatie van het Masterplan begonnen.

In het najaar is het programmateam samengesteld. Zij zijn nu de plannen voor de realisatie van het Masterplan Soesterberg aan het uitwerken.

Klankbordgroepen

Bij het maken van de realisatieplannen doen we een beroep op alle belanghebbenden in Soesterberg. De inwoners en bedrijven van Soesterberg ontvangen deze week meer informatie over deelname aan de klankbordgroepen.

Voorafgaand aan de besluitvorming over de realisatie kunnen zij via de klankbordgroepen hun advies geven. Na de besluitvorming zijn de wettelijk voorgeschreven procedures over inspraak en bezwaar van kracht. Tijdens de avond wordt een toelichting op deelname aan de klankbordgroepen gegeven.

Meer informatie over Masterplan Soesterberg