Gemeente Harderwijk


N302: Lorentzstraat/Stephensonstraat afgesloten

24/11/2009

Het kruispunt Lorentzstraat/Stephensonstraat bij de N302 in Harderwijk is vanaf maandag 30 november op verschillende momenten deels afgesloten wegens werkzaamheden. Tijdens het werk blijft de op- en afrit van de N302 bruikbaar voor autoverkeer. Op vrijdag 18 december zijn de werkzaamheden afgerond.

De werkzaamheden bestaan vooral uit het nieuw asfalteren van het kruispunt Lorentzstraat/Stephensonstraat en de aansluiting op de N302. De werkzaamheden vinden steeds op één rijstrook plaats. Autoverkeer in beide richtingen wordt dan met stoplichten over de andere strook geleid. Fietsers en voetgangers kunnen tijdens het werk ongestoord hun weg vervolgen. Voor het vrachtverkeer stippelt de provincie een omleidingsroute uit.

Verschillende fases
Het werk vindt plaats in verschillende fases. Vanaf 30 november is de Lorentzstraat een week lang afgesloten bij het kruispunt met de Stephensonstraat en Marie Curiestraat. Deze twee straten blijven bereikbaar. Vervolgens is de Stephenson straat aan de beurt. Die is tijdens de werkzaamheden helemaal afgesloten. Van 15 tot en met 18 december neemt de aannemer de Marie Curiestraat onder handen.

Meer informatie werkzaamheden
Alle informatie over de werkzaamheden aan de N302 is te vinden via www.gelderland.nl/n302. Daar vindt u naast kaartjes van de afsluitingen en omleidingen ook de laatste nieuwsbrief met een compleet overzicht van alle werkzaamheden. Afsluitingen en omleidingen staan ook aangeven op de algemene verkeerssite van de provincie: www.gelderland.nl/werkenaandeweg.


____________________