Gemeente Midden Delftland


Informatieavond Toekomstvisie 't Woudt

De visie 'Behoud door Ontwikkeling' voor de dorpen van Midden-Delfland is op 19 februari 2008 door de gemeenteraad vastgesteld. Voor ât Woudt is dit beleid nader uitgewerkt in een toekomstvisie die rekening houdt met de specifieke situatie van het buurtschap. Deze toekomstvisie is in concept gereed en is mede dankzij de inzet van burgers, ondernemers, het kerkbestuur en belangenverenigingen tot stand gekomen. De toekomstvisie beschrijft de uitgangspunten voor het nieuwe bestemmingsplan voor 't Woudt.

Voor belangstellenden wordt maandag 30 november 2009 in de Hoornbloem in Den Hoorn een informatieavond gehouden. Die avond houdt het betrokken adviesbureau BGSV een presentatie over de toekomstvisie. De avond begint om 19.30 uur en de presentatie start om 20.00 uur. Na de presentatie is het mogelijk om met de betrokken adviseurs van gedachten te wisselen over de toekomstvisie.

De ontwerp toekomstvisie ligt tot 17 december 2009 in het gemeentehuis, Keenenburgweg 55 in Schipluiden ter inzage. Daarnaast ligt het ontwerp ter inzage in de bibliotheken van Den Hoorn, Maasland en Schipluiden gedurende de openingstijden. U kunt het ontwerp digitaal raadplegen en/of downloaden van deze website, rubriek Bestuur&Beleid > Actueel > Stukken ter inzage, of klik op onderstaande link.

Â

Ontwerp Toekomstvisie 't Woudt