Gemeente Spijkenisse


Weekbericht 49

27 november 2009

College 2007

Openbare activiteiten van het college van B&W van 30 november tot en met 06 december 2009

Burgemeester feliciteert diamanten bruidspaar
Burgemeester Salet feliciteert maandag 30 november om 14.00 uur het echtpaar Scheepbouwer- Heijkoop met hun 60-jarig huwelijk. Meneer en mevrouw Scheepbouwer- Heijkoop zijn in Rotterdam in het huwelijk getreden. Het echtpaar heeft twee dochters, twee kleinkinderen en twee achterkleinkinderen.

Wethouder Lewis ondertekent koopovereenkomst Stagerage Wethouder Marjolijne Lewis ondertekent op maandag 30 november om 16.15 uur in Wijkcentrum Noord aan de Winston Churchilllaan 227 het contract voor de aankoop van het leerlingvolgsysteem Stagerage. Met de ondertekening van het contract zet wethouder Lewis een belangrijke onderdeel in de voorbereidingsfase voor de maatschappelijke stages in gang. Vanaf januari 2010 gaat een pilot van start om met het leerlingvolgsysteem Stagerage te werken voor de maatschappelijke stage van leerlingen van het voortgezet onderwijs. Met dit systeem kan geruisloos worden overgegaan tot de feitelijke start in het schooljaar 2011/2012.

Wethouder Marjolijne Lewis opent IJsplein Spijkenisse Wethouder Marjolijne Lewis opent zaterdag 05 december om 10.00 uur het IJsplein Spijkenisse aan de Groenoordweg 1 (naast Theater de Stoep). Zij doet dit samen met het bestuur van Stichting Spijkenisse Promotion en ijsdansers uit Spijkenisse. Aansluitend is er een ijsshow. De ijsbaan is vanaf 11.00 uur open voor het publiek.