Gemeente Vlaardingen


Eerste bijeenkomst nieuwe inwoners Vlaardingen een succes

30 november 2009

Op zaterdag 28 november ontving het college van B&W voor de eerste keer nieuwe inwoners van Vlaardingen. In de Stadsgehoorzaal kregen mensen die in de periode van 1 januari tm 30 juni 2009 hier zijn komen wonen, een programma aangeboden waardoor ze kennis konden maken met Verrassend Vlaardingen.

Nadat burgemeester Bruinsma de nieuwe inwoners verwelkomde, stelden de wethouders zich voor en was er gelegenheid om vragen te stellen. Ook verschillende vertegenwoordigers van politieke partijen waren aanwezig om de mensen te informeren.

De nieuwe inwoners konden vervolgens een keuze maken uit een rondleiding, door gidsen van het VVV Serviceteam, langs de historische bezienswaardigheden in het centrum van de stad, of kijken naar de film over Verrassend Vlaardingen. Het programma werd afgesloten met een hapje en een drankje in de foyer.

Nieuwe inwoners krijgen rondleiding door stadshart Een gids van het VVV Serviceteam leidt de nieuwe inwoners rond.

De aanwezigen waardeerden het initiatief van het college. Nieuwe inwoners die zich in het tweede halfjaar van 2009 in Vlaardingen hebben ingeschreven, ontvangen een uitnodiging voor de nieuwjaarsreceptie op 9 januari 2010. De gemeente Vlaardingen en VVV Vlaardingen organiseerden de bijeenkomst.