Studenten gaan voor karakter en goede seks

30/11/2009 11:08

Studenten.nl

Studenten vinden karakter het belangrijkst bij een partner. Dat blijkt uit een poll van Studenten.nl, welke door meer dan 1100 bezoekers is ingevuld.

Maar liefst 60% van de ondervraagden gaf aan dat het karakter de meest doorslaggevende factor is bij een partnerkeuze. Naast karakter blijken veel studenten goede seks ook erg belangrijk te vinden, 22% koos hiervoor. Het minst belangrijk zijn opleidingsniveau en geld, met beide maar 3% van de stemmen.

Opvallend is dat slechts 12% van de deelnemers uiterlijk het belangrijkst vindt, terwijl eerder onderzoek van de Nederlandse psycholoog en onderzoeker Geertjan Overbeek aantoonde dat men uiterlijk juist het belangrijkst vindt in een partnerkeuze.

Uitslag poll "Wat vind jij het belangrijkst aan een partner?"


1. Karakter, 60%


2. Goede seks, 22%


3. Uiterlijk, 12%


4. Opleidingsniveau, 3%


5. Geld, 3%

Over Studenten.nl:

Studenten.nl is dé site voor studerend Nederland. Het is de portal naar alle informatie waar je als student maar naar op zoek kunt zijn. Nieuws, blogs, polls, filmtips, kamers, dating, kroegen, eetcafes, opleidingen, verenigingen, studieboeken, alumni, uitgaan, aanbiedingen, abonnementen, vakanties, stages, carriere, lifestyle en nog veel meer.

Studenten.nl is een initiatief van Jan-Peter Cruiming. Jan-Peter Cruiming is oprichter van NationaleVacaturebank.nl, dat hij enige jaren terug verkocht aan VNU.





http://www.studenten.nl/polls

http://www.Studenten.nl