Politie Utrecht

Persberichten Heuvelrug, 11.30 uur

Utrecht, 30-11-2009

Rijden onder invloed

VEENENDAAL Op 29 november is een 21-jarige man uit Veenendaal aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed en het doorrijden na aanrijding. De verdachte zou rond 19.00 uur op de Munnikenweg tegen een paardentrailer zijn aangereden en vervolgens doorgereden. Hij werd later in een woning aangehouden. De man blies 805 ug/l en moest zijn rijbewijs inleveren. Proces-verbaal wordt tegen de man opgemaakt.

Oproep getuigen: Verdachte schennis en poging aanranding aangehouden

DOORN Op zondag 29 november kreeg de politie de melding dat een 70-jarige vrouw uit Doorn zojuist het slachtoffer was geworden van een man die haar trachtte aan te randen op de De Beaufortweg. De vrouw liep hier omstreeks 15.45 uur toen zij geconfronteerd werd met een schennispleger. Deze pakte haar vervolgens vast. De vrouw wist de man van zich af te slaan en vluchtte overstuur weg. Vervolgens schakelde zij de politie in.

Op grond van het gegeven signalement heeft de politie een 35-jarige man uit Cothen als verdachte aangehouden. De politie zoekt nog getuigen en in het bijzonder een bestuurder van een bestelbusje die kort voor het incident over de Beaufortweg heeft gereden.

Getuigen of personen met meer informatie kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.