Peter Paul Kleinbussink nieuwe directeur Ranzijn tuin & dier

30/11/2009 15:15

Pertinent Produkties

Alkmaar, 30 november 2009 -Met ingang van 1 januari 2010 wordt Peter Paul Kleinbussink de nieuwe algemeen directeur van Ranzijn tuin & dier. Het bedrijf telt acht vestigingen met in totaal 450 werknemers en combineert een uitgebreid groenassortiment van een tuincentrum met dat van een dierenspeciaalzaak. Kleinbussink heeft een ruime ervaring in de detailandel. Hij komt in de plaats van de interim-directeuren Aad van der Lem en Peter Admiraal die Ranzijn tuin & dier beurtelings in 2009 leidden.

Ranzijn tuin & dier heeft vestigingen in Alkmaar, Aalsmeer, Bovenkarspel, Zaandam, Leiderdorp, Sneek en Spijk. Het bedrijf is binnen de branche uitgegroeid tot een toonaangevende partij. Tot de taken van de nieuwe directeur behoort onder meer het verder professionaliseren en uitbouwen van Ranzijn tuin & dier. De succesvolle formule zal door Kleinbussink nóg steviger worden gepositioneerd.

Peter Paul Kleinbussink heeft veel detailhandelservaring, vooral in de tuincentrumbranche. In 1990 begon hij bij het toenmalige Covatuin als productmanager voor de formule Intratuin. Tot 2001 was hij er met name verantwoordelijk voor de inkoop van de hardwaren en de centraal gecoördineerde inkoop groen. Na het faillissement van Europatuin richtte hij als mede-directeur de franchise formule Life & Garden op. Binnen vijf jaar is deze formule uitgebouwd tot 26 vestigingen in Nederland en België.

Over zijn nieuwe functie zegt Kleinbussink: "Ik zie het als een mooie uitdaging om een toonaangevende formule als Ranzijn tuin & dier de komende tijd verder uit te bouwen en te professionaliseren. "





http://www.ranzijn.nl