Gemeente Dalfsen

Prijswinnaars gaan de boer op

30-11-2009

Het was een spannende wedstrijd en zeker de moeite waard om een gokje te wagen, want de prijswinnaars maakten kans op een dagje uit of een weekendje weg in het Vechtdal Overijssel. Het is gelukt, want het gewicht van de klompen is op een paar gram na geraden. VVV logo

Winnaars staan versteld
De prijzen zijn gevallen in Naarden en Etten-Leur. De heer en mevrouw Nieuwenhuijsen en Klep stonden er versteld van dat ze een weekendje weg en een dagje uit op het platteland van het Vechtdal hadden gewonnen. `Normaal win in nooit wat en nu zo'n leuke prijs. Ik kijk er zeker naar uit om naar het Vechtdal toe te komen', aldus mevrouw Nieuwenhuijsen. In het voorjaar van 2010 is het zover, dan komen de families genieten in het Vechtdal.

Dagje uit en een weekendje weg
De prijswinnaars gaan volop genieten van het bruisende platteland in het Vechtdal. Beide families beleven het dagje uit die start met een heerlijk theearrangement in de theetuin van Boerhoes in Dalfsen. Vervolgens gaan ze op een spannende koesafari door de weilanden van de Vechtdal Hoeve in Ommen. De binnenstad van Ommen wordt ontdekt met de stadswandeling van Mars tot Markt.
En als afsluiting van deze dag worden de families getrakteerd op ambachtelijke pannenkoeken bij restaurant de Rheezerbelten in Hardenberg. De heer en mevrouw Nieuwenhuijsen mogen overnachten bij bed & breakfast Boerhoes, waar ze heerlijk in de watten worden gelegd.

Gokje wagen
Raad het gewicht van de klompen en win een dagje uit of een heel weekend weg in het Vechtdal, dat was de prijsvraag die centraal stond tijdens de boerenmarkt in Hardenberg en op de 50 Plus Beurs Utrecht. Ruim 800 bezoekers hebben een gokje gewaagd. Degene die kans wilden maken op een weekendje weg, moesten ook nog een extra vraag oplossen. Deze vraag konden ze ontrafelen op
www.vechtdal.plattelandopdekaart.nl.