Hypodomus maakt winnaar van een jaar lang gratis wonen bekend

30/11/2009 17:16

Hypodomus

Van 15 september tot 15 november werd de actie Win Gratis Wonen gehouden bij Hypodomus. Met deze actie kon je een jaar lang je woonlasten vergoed krijgen. In september zijn er ruim 1,2 miljoen actieposters verspreid door heel Nederland. Door de poster voor je raam te hangen en je in te schrijven op de website www.wingratiswonen.nl maakte je kans om een jaar lang gratis wonen te winnen t.w.v. maximaal 20.000,- euro. Daarnaast hebben nog eens honderden mensen die geen poster hadden ontvangen alsnog een extra poster aangevraagd. Vanaf 15 september werd er elke week een weekwinnaar getrokken uit de inschrijvingen op de actiewebsite. Uit één van die weekwinnaars is vorige week door notariskantoor Bussink uit Rotterdam een definitieve winnaar getrokken.

De gelukkige winnares is Mieke van Manen uit Arnhem. Zij krijgt een jaar lang al haar woonlasten (incl. gas, water en elektra) ter waarde van maximaal 20.000,- euro vergoed. Alle overige weekfinalisten hebben een hippe citybike gewonnen.

Vandaag brachten de medewerkers van de Hypodomus winkel in Arnhem, een fotograaf en de lokale pers een onverwacht bezoek bij de winnares thuis. Totaal verrast en nietsvermoedend deed ze vanmiddag de deur open. Toen als snel duidelijk werd dat ze niet voor niets bezoek kreeg sprong ze een gat in de lucht. Vestigingsmanager van de winkel in Arnhem, Henkjan Deusien, heeft Mieke vervolgens de cheque en een grote bos bloemen overhandigd. Daarna werd er geproost met champagne.

"Ik ben echt heel blij met deze prijs en ik had nooit gedacht dat ik zou winnen", aldus Mieke van Manen. Mieke hoeft zich in het nieuwe jaar in ieder geval geen zorgen te maken over het betalen van haar woonlasten, dit geld kan ze aan leukere dingen gaan besteden.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.hypodomus.nl