Gemeente Zoetermeer

Meedenken voor WijkActiePlan Rokkeveen

Bewoners van de wijk Rokkeveen kunnen op maandag 30 november tussen 19.00 uur en 21.30 uur naar de plannen voor hun wijk komen kijken en hun mening hierover geven tijdens de start van de Winter Wonder Wijken. Tijdens deze avond wordt het WijkActiePlan (WAP) gepresenteerd voor 2010 waarin participatie centraal staat.
WijkActiePlan
In het WAP staan projecten en werkzaamheden die in 2010 uitgevoerd worden door de gemeente en haar partners in het wijkteam zoals welzijnsorganisatie MOOI, de woningbouwverenigingen en politie. De gemeente hoort graag welke plannen de wijkbewoners het meest weet te waarderen en welke mogelijke projecten zij nog missen. De avond wordt opgeluisterd met optredens door bewoners van de wijk Rokkeveen. Samen met de wijkmanager geeft wijkwethouder Patrick van Domburg de aftrap voor de bijeenkomst. Deze vindt plaats aan de Prismalaan 50 in het gebouw van wijkvereniging 't Prisma.

Wijkbewoners aan Zet
Ook kunnen inwoners van de wijk deze avond ideeën inbrengen voor het project Wijkbewoners aan Zet. Zij kunnen hun ideeën kwijt over de besteding van 5 euro per persoon per wijk. Dit bedrag is te besteden aan bijvoorbeeld een buurt- of wijkactiviteit. Er wordt gezocht naar verbeteringen die zichtbaar en voelbaar zijn in de wijk of woonbuurt.

Het volledige programma van deze dag staat op
www.zoetermeer.nl/rokkeveen. Rokkeveners zijn van harte welkom en worden tijdens deze Winter Wonder Avond getrakteerd op warme chocolademelk of een heerlijk glas glühwein met pepernoten en speculaas.