Ingezonden persbericht

Jacco Neleman versterkt team Sterk Werk Communicatie

Rotterdam, 30 november 2009 - Jacco Neleman (32 jaar) treedt per 1 januari 2010 in dienst als PR-consultant bij het Rotterdamse PR-bureau Sterk Werk Communicatie. In deze functie fungeert hij als sparringpartner voor klanten, schrijft hij teksten en bedenkt en schrijft hij PR-plannen, strategieën en creatieve concepten.

Voor zijn aanstelling bij Sterk Werk Communicatie heeft Jacco 4,5 jaar als redacteur gewerkt bij zakenweekblad FEM Business. In deze functie was hij onder andere verantwoordelijk voor het schrijven van artikelen over de sectoren energie, automotive en logistiek en andere financieel-economische onderwerpen. Daarvoor werkte Jacco vijf jaar bij Nieuwsblad Transport als redacteur. In het laatste jaar vervulde hij de functie van interim hoofdredacteur bij het nieuwsblad. Sterk Werk Communicatie is onderdeel van de Sterk Werk Communicatie Groep.

Over de Sterk Werk Communicatie Groep
Sterk Werk Communicatie Groep is het gezamenlijke label voor de activiteiten van Sterk Werk Communicatie, Sterk Werk Recruitment en Sterk Werk Mediamonitoring. Het bundelt drie type diensten:

MEDIA Merken en reputaties bouwen met nieuws MENSEN Executives en professionals in PR, communicatie, marketing en sales METEN PR meetbaar maken met monitoring, analyse en evaluatie

Twaalf medewerkers maken zich sterk om samen met opdrachtgevers de meest efficiënte PR-campagnes te bedenken en uit te voeren, de beste PR-, communicatie- en marketingprofessionals te werven en PR-resultaten meetbaar te maken. Het bureau is 16 jaar geleden opgericht en werkt ondermeer voor ADP, Aon, ASR Verzekeringen, Auping, BP, Dachser, DeviceLock, IBS, O-I en Unilever. Meer informatie over de Sterk Werk Communicatie Groep is te vinden op http://www.sterkwerk.nl.

Beeldmateriaal

Bovenstaande afbeelding is in hoge resolutie te downloaden door op deze link te klikken.



Ingezonden persbericht