Ingezonden persbericht


Caesar Groep Beste ICT-Werkgever van Nederland

ICT-dienstverlener verovert derde plaats overall in Intermediair Beste Werkgevers Onderzoek 2009 voor profitbedrijven

Utrecht, 30 november 2009 - ICT-dienstverlener Caesar Groep is derde geworden in het Intermediair Beste Werkgevers Onderzoek 2009 voor profit bedrijven. Het bedrijf is hiermee de best scorende ICT-dienstverlener in de lijst van 108 bedrijven die streden om de hoogste werknemerstevredenheid. De uitreiking van de prijzen was afgelopen donderdag, 26 november 2009, bij Opleidingscentrum De Baak op Landgoed De Horst in Driebergen.

Caesar Groep scoort met name hoog op mensgerichtheid. Persoonlijke ontwikkeling staat bij de werkgever voorop en is daarbij gekoppeld aan beloning. Wanneer een medewerker waarde toevoegt aan het bedrijf, kan diegene een 'value-bonus' verdienen. Ook kunnen werknemers zichzelf blijven ontwikkelen door trainingen te volgen aan de Caesar Academy. Als het gaat om de betrokkenheid van de werknemers wordt Caesar Groep beoordeeld met een 7,7.

"Caesar Groep maakt zich al jaren sterk voor een hoge werknemerstevredenheid. Onze filosofie is, dat tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten. Deze prijs is een bevestiging van onze jarenlange inspanningen op dit gebied", zegt Hans van der Kooij, directeur van Caesar Groep. "Voor ons staat 2009 in het teken van prijzen. Dit jaar ontving Caesar Groep al een nominatie voor ICT-detacheerder van het jaar door Computable en een nominatie voor de FD Gazelle Award 2009. Verder riep onderzoeksbureau CRF ons net als in 2008 uit tot Top ICT-Werkgever. We blonken in deze verkiezing vooral uit op de gebieden betrouwbaarheid, degelijkheid en HR-beleid."

ICT-dienstverlener Caesar Groep onderscheidt zich op de arbeidsmarkt met opvallende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder tien procent vakantiegeld, (externe) persoonlijke coaching, een sabbatical van de zaak en twee keer per jaar een ontwikkeling in salaris. Met deze onderscheidende arbeidsvoorwaarden hoopt Caesar Groep de beste kandidaten aan te trekken en medewerkers te behouden.

Het Intermediair Beste Werkgevers Onderzoek profit en non-profit 2009 is gebaseerd op twee onderzoeken: een arbeidsvoorwaardenonderzoek (108 organisaties namen hieraan deel) en een betrokkenheidsonderzoek (onder 13.175 werknemers van 83 organisaties). Het arbeidsvoorwaardenonderzoek is uitgevoerd door UZ3 Onderzoek en de werknemerstevredenheid is gemeten door SatisAction. Over Caesar Groep
De Caesar Groep is in 1993 opgericht. Bij deze ICT-dienstverlener, gevestigd in Utrecht, werken ruim driehonderd mensen. Tot de dienstverlening van Caesar behoren ICT-consultancy & -detachering en ICT-beheer. De filosofie van Caesar is samen te vatten in: 'ICT met rendement'. Sinds oktober 2009 is Garansys, een initiatief van de Caesar Groep, als zelfstandig bedrijf verantwoordelijk voor ICT-projecten die gegarandeerd op tijd en binnen budget worden opgeleverd. De Caesar Groep is door onderzoeksbureau CRF uitgeroepen tot TOP-werkgever 2008 en 2009, en won in 2007 de CA-ICT Employability Impulse-prijs voor het verbeteren van de werkgelegenheid in de ICT.

Meer informatie is te vinden op www.caesar.nl.



Ingezonden persbericht