Fortis Bank

Persbericht
Amsterdam, 2 december 2009

MeesPierson verbindt cliënten met Goede Doelen

Maandagavond 30 november vond de 'Goede Doelen Dag' plaats. Richting een groep van 230 genodigde cliënten van MeesPierson zetten Gerrit Zalm, Pieter Winsemius en Ernst Veen uiteen waarom 'charitas' zo enorm belangrijk, wenselijk en ook prettig is. Hans Meijer, Directeur MeesPierson Stichtingen & Instellingen: "MeesPierson Nederland verbindt vermogen en charitas. Wij willen een brug slaan tussen particuliere cliënten en Goede Doelen organisaties". Elevator pitch
Aansluitend kregen dertig Goede Doelen de kans om in een 'elevator pitch' van een minuut hun zaak voor het voetlicht te brengen. Tijdens deze pitch brachten bekende en minder bekende Nederlanders op passionele, grappige en soms ontroerende wijze het belang van hun goede doel naar voren.

Goede Doelen Plein
Het programma eindigde op het Goede Doelen Plein waar genodigden en de Goede Doelen elkaar konden ontmoeten en verder met elkaar van gedachten konden wisselen.

Meer informatie
Meer informatie over de Goede Doelen Dag kunt u vinden in het videopersbericht. Het videopersbericht is terug te vinden op: http://www.youtube.com/watch?v=rqmLWcQf3Vg Vragen kunt u stellen aan Press Office Fortis Bank Nederland 030 - 2263219.

Fortis Bank Nederland
Fortis Bank Nederland biedt particuliere, zakelijke en institutionele klanten een uitgebreid pakket financiële producten en diensten. MeesPierson, onderdeel van Fortis Bank Nederland, is een ondernemende en toonaangevende private bank die al bijna drie eeuwen actief is in de financiële dienstverlening. De bank biedt private wealth managementservices aan vermogende particulieren, hun gezin en hun onderneming en ook aan stichtingen en verenigingen die zich inzetten voor goede doelen. Deze cliënten ontmoetten elkaar op de Goede Doelen Dag.