Kwaliteit Broekhuis Training Groep bevestigt met ISO-certificering


Broekhuis is de eerste en enige ICT-opleider met ISO-9001:2008 certificaat

UTRECHT, 20091130 -- Een constante kwaliteit in ICT-trainingen heeft ICT-opleidingsinstituut Broekhuis Training en Broekhuis Publishing het ISO 9001:2008-certificaat opgeleverd voor een periode van drie jaar. Daarmee is Broekhuis, specialist in maatwerkoplossingen voor ICT-trainingen en leverancier van eigen cursusmateriaal, de enige ICT-opleider in Nederland met deze ISO-certificering. De certificering volgt na een extern onderzoek door Lloyds Register of Quality Assurance (LRQA). In 2007 ontving Broekhuis als eerste ICT-opleidingsinstituut het ISO-certificaat voor zowel het leveren van ICT-trainingen als het uitgeven van ICT-cursusmateriaal.

Broekhuis heeft blijk gegeven van een actieve houding ten aanzien van verbetermaatregelen. De organisatie heeft goede stappen gezet in verdere digitalisering, waardoor fouten worden voorkomen en een efficiencyslag wordt gemaakt. Daarnaast wordt er goed gebruik gemaakt van de interne audits om de verbetermogelijkheden in beeld te krijgen. De klanttevredenheid is hoog blijkt uit de CEDEO-meting, het aantal klanten dat na de eerste ervaring met Broekhuis weer terugkomt en de goede positie in de markt. Door een goed zicht op de markt en klanten en een goede analyse van de kansen is de juiste keuze gemaakt om te focussen op maatwerkoplossingen voor het aanbieden van ICT-trainingen, vermeldt het rapport van LRQA.

Pita van Arkel, Algemeen Directeur van de Broekhuis Training Groep zegt: "Met het verkrijgen van dit certificaat toont Broekhuis aan dat de bedrijfsprocessen voldoen aan de hoge eisen en regelgeving. Wij zijn erg trots dat we opnieuw gecertificeerd zijn en het certificeringstraject voor ISO 9001:2008 succesvol hebben afgerond. Dit is nog geen ander ICT-opleidingsinstituut gelukt en daar zijn wij uniek in. De certificering is een kroon op het werk dat alle medewerkers van Broekhuis dagelijks verrichten en het keurmerk bevestigt dat wij er alles aan doen om onze klanten de kwaliteit te leveren die zij verdienen."

ISO 9001 is de internationaal geaccepteerde standaard voor goed bedrijfsmanagement, gericht op de consistente levering van producten en diensten naar de kwaliteitseisen van klanten. Het is internationaal de meest gekende kwaliteitsmanagementnorm die wordt toegepast door meer dan een half miljoen organisaties in 160 landen.

Over Broekhuis

Broekhuis Training Groep is een ICT-opleidingsinstituut en bestaat uit Broekhuis Publishing en Broekhuis Training. Broekhuis ontwikkelt al meer dan 24 jaar haar eigen visie op ICT-trainingen. Broekhuis heeft haar dienstverlening in de laatste jaren toegespitst op het leveren van maatwerkoplossingen, variërend van klassikaal tot individueel, van traditioneel tot e-learning en van standaard op maat gemaakt tot complexe migratie trajecten. Broekhuis heeft in 2007 als eerste ICT-trainingsbureau het ISO 9001-2000- certificaat ontvangen en is in 2009 opnieuw gecertificeerd met ISO 9001-2008. Broekhuis Publishing ontwikkelt sinds 1985, als enige opleidingsinstituut in Nederland, eigen cursusmateriaal. Beide bedrijven staan onder leiding van Pita van Arkel en hebben kantoren in Utrecht en Rotterdam.

Meer informatie is beschikbaar op www.broekhuis.nl.





Ingezonden persbericht