Clavister bevestigt expansieplannen met belangrijke benoeming in Azië


BERGEN OP ZOOM, 20091130 -- IP-beveiliging en Unified Threat Management (UTM) specialist Clavister heeft Richard Huang benoemd als Sales Director voor Azië. In zijn nieuwe rol wordt hij verantwoordelijk voor de marktontwikkeling in China, Hongkong, Taiwan en Korea.

Huang heeft meer dan twintig jaar ervaring in netwerken en netwerkbeveiliging op zijn naam staan en heeft met een aantal grote namen in de industrie gewerkt waaronder Fortinet, Brocade (het voormalige Foundry Networks) en Cisco Systems. Voordat hij naar Clavister kwam werkte Huang voor internetprovider Anchiva als verkoopdirecteur voor Taiwan en Hongkong.

Richard Huang is de vierde benoeming in een toppositie bij Clavister in de laatste twee maanden. Eerder al is Andre Stewart aangesteld als VP Sales Worldwide en COO, Steve Turner als VP Product Marketing & Strategy en Casper Seifert als CFO.

Peter Johansson, de CEO van Clavister: "Richard Huang's benoeming is een volgende stap in onze wereldwijde groeistrategie. Azië is een belangrijke markt voor ons en door zijn uitgebreide ervaring kan Richard in zijn nieuwe rol een grote bijdrage leveren aan ons succes in de regio."

"Naast onze groeiplannen in Azië verwachten we ook meer belangrijke benoemingen in Europa en het Midden Oosten, en in andere groeimarkten," voegt Johansson er aan toe.

Huang zelf zegt over zijn recente benoeming: "Ik kom naar Clavister op een moment dat het bedrijf serieus werk maakt van zijn wereldwijde expansieplannen. Ik kijk er naar uit daar een bijdrage aan te leveren in Azië. Clavister heeft een imposant productpakket en een aantal interessante ontwikkelingen in de pijplijn. Ik zie dan ook veel kansen voor de netwerkbeveiligingsproducten van Clavister in de regio. Het is mijn doel om Clavister de meest gevraagde netwerkbeveilingsaanbieder van Azië te maken. "


Clavister levert zowel virtuele als fysieke beveiligingsoplossingen en heeft strategische allianties gesloten met leidende technologiebedrijven zoals Ericsson, VMware, Kaspersky, D-Link en SAAB Aerotech. Tot de klanten van het bedrijf behoren onder andere Terremark, bwin, Hamburg Stock Exchange, France Telecom/Orange, Unibase, Danieli, Rogers Wireless, DGC, Africa Online en China Power.

Over Clavister

Clavister, met het hoofdkantoor in Stockholm, Zweden, levert sinds 1997 toonaangevende oplossingen voor netwerkbeveiliging en biedt daarmee tienduizenden bedrijven in de hele wereld economisch voordeel. De Clavister familie van unified threat management (UTM) toepassingen en oplossingen voor toegang op afstand bieden innovatieve en flexibele netwerkbeveiliging met management en besturing van wereldklasse. Clavister is een pionier op het gebied van virtuele netwerkbeveiliging; samen met het aanbod aan hardware en software toepassingen kunnen klanten zo de beste beveiligingskeuze maken.

De producten worden ondersteund door Clavister's bekroonde programma voor support, onderhoud en opleidingen. In de Benelux wordt Clavister gedistribueerd door MMS-Secure N.V. in Brussel.

Bezoek voor meer informatie www.clavister.com of www.MMS-Secure.eu.