Gemeente Binnenmaas

Kunststofinzameling vanaf 30 november

Op 30 november is de aftrap voor de start van kunststofinzameling voor de gemeenten Binnenmaas, Oud-Beijerland, Strijen en Cromstrijen in de Hoeksche Waard. De RAD begint met de inzameling in de kernen Mijnsheerenland en Westmaas. Inmiddels hebben dan alle bewoners het informatiepakket ontvangen met daarin een inzamelkalender plastic verpakkingsafval die loopt vanaf week 49 in 2009 tot en met 31 december 2010 waarop per wijk/woonkern de inzameldagen staan vermeld. De plastic hero zakken worden een keer per vier weken ingezameld. De data voor de kunststofinzameling voor gemeente Binnenmaas vindt u in de tabel hieronder. Tabel met data kunststofinzameling november/december 2009

Inzamelzakken bij supermarkten

Bij bijna alle supermarkten in de Hoeksche Waard zijn distributiepunten gekomen met nieuwe setjes inzamelzakken. Deze zijn gratis verkrijgbaar, maar uitsluitend bestemd voor de kunststofinzameling. De displays zijn duidelijk herkenbaar aan de poster met de oranje plastic hero op de voorzijde.

Kijk voor meer informatie op de website van de Regionale Afvalstoffendienst Hoeksche Waard, www.radhw.nl. Ook met vragen kunt u bij de RAD Hoeksche Waard terecht via tel. 0186 572 586.