Ingezonden persbericht


CORRECTIE


- PERSBERICHT -

Hilton The Hague voor even decor van 'Hofstad Idols'

Den Haag, 30 november 2009 - Ruim 250 mensen bezochten zaterdag de vrijblijvende banenmarkt van het Hilton The Hague. Zij kregen direct een 'sneak preview' van het in aanbouw zijnde hotel, dat in het voorjaar van 2010 zijn deuren opent. Onderdeel van de banenmarkt was de finale van de Hilton Job Pitch. De afgelopen weken kon men bij het hotel solliciteren op een aantal functies, variërend van kamermeisje tot front desk medewerker. De beste gegadigden vertoonden zaterdag hun kunsten voor de professionele jury bestaande uit onder andere wethouder Citymarketing Frits Huffnagel en Hilton Cluster Manager Jan van der Putten. De dag begon ontspannen, maar tegen het einde van de middag steeg de spanning. De strenge doch rechtvaardige jury ging in conclaaf en maakte vervolgens bekend welke drie mensen per direct een arbeidscontract kregen en per 15 maart 2010 aan de slag kunnen bij het nieuwe Haagse hotel.

De Hilton Job Pitch is gewonnen door Dinaida Alberto Jansen (Housekeeping), Kaj Mierop (Front Desk) en Naomi van der Ven (Food & Beverage). De zoektocht naar personeel is echter nog lang niet voorbij; er zijn nog vele vacatures beschikbaar, kijk voor informatie op http://werkenbijhiltondenhaag.nl.

Een van de kandidaten (Melanie Antonides) voert een opdracht uit voor de jury. Klik op de foto om het beeld in hoge resolutie te downloaden.

Over Hilton The Hague
Het 195 kamers tellende hotel komt op de hoek van de Zeestraat en de Scheveningse Veer, direct naast Panorama Mesdag. Met een minimale afmeting van 31 m2 zijn het de grootste hotelkamers van de stad. Uniek wordt de executive lounge op de vijfde verdieping waar de gasten zullen beschikken over een privélounge en royaal terras met uitzicht over historisch Den Haag. Ook uniek worden de 10 appartementen die op de zesde verdieping worden gerealiseerd en waarbij de gebruikers van alle hotelfaciliteiten kunnen profiteren. In het ontwerp van Hilton The Hague zijn elf vergaderzalen opgenomen, waaronder een balzaal geschikt voor 16 tot 250 gasten. Het grand café wordt uitstekend geschikt voor lunchbesprekingen, informele ontmoetingen of gewoon een kopje koffie. Per 1 januari 2010 is Karin van den Berg Hotel Manager van Hilton The Hague. Zij zal, in overleg met algemeen directeur Jan van der Putten, verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse gang van zaken in het hotel.

Klik hier voor de artist impressions van Hilton The Hague


- EINDE PERSBERICHT -