Ingezonden persbericht


VVD ROTTERDAM

Persbericht

Mark Rutte: Veilig ondernemen in de praktijk

VVD-fractievoorzitter Mark Rutte brengt een werkbezoek aan Rotterdam op maandag 30 november. Rutte bezoekt twee winkelstraten (Nieuwe Binnenweg/Schiedamseweg) in Rotterdam om met winkeliers te spreken over hun veiligheidsbeleving. "Veiligheid van ondernemers staat hoog op de VVD-agenda. Het verbetert het vestigingsklimaat," aldus Rutte. "Juist in economisch zwaar weer moeten ondernemers veilig kunnen ondernemen." Aansluitend zal Jeannette Baljeu, lijsttrekker VVD Rotterdam, het verkiezingsprogramma presenteren.

De wijk in

Rutte gaat samen met Jeannette Baljeu, lijsttrekker VVD Rotterdam, de wijk in. "De veiligheid van ondernemers, het vestigingsklimaat, de toegankelijkheid van winkelstraten, dat is goed voor de lokale economie", zegt Rutte. Stadsmarinier van Delfshaven Dela Haije begeleidt Rutte en Baljeu tijdens het werkbezoek.

Presentatie Verkiezingsprogramma VVD Rotterdam

In aanwezigheid van Mark Rutte, zal Jeannette Baljeu het verkiezingsprogramma 2010-2014 presenteren aan de pers. Dit zal plaatsvinden om 17.30 uur in de bar van Hotel New York.

Ondernemingsdiner in Hotel New York

Mark Rutte en Jeannette Baljeu schuiven om 18.00 uur aan bij het ondernemersdiner. Het is een informeel gesprek over ondernemers en ondernemerschap in Rotterdam en wat de politiek voor ondernemers kan betekenen.



Ingezonden persbericht