Politie Gelderland-Zuid

Wijziging openingstijd politiebureau op maandag

Beuningen, 28-11-2009 o Met ingang van maandag 30 november a.s. verandert de openingstijd van het politiebureau in Beuningen op de maandag. Deze verandering betekent meer spreiding in de openingstijden.

De nieuwe openingstijden op maandag zijn van 13.00 uur tot 17.00 uur en van 18.00 uur tot 21.00 uur. Dit houdt in dat de ochtendopenstelling verdwijnt, daarentegen het bureau s middags open is voor publiek. In de avonduren is het bureau voortaan een uur langer open. De bedoeling is dat deze nieuwe openingstijden beter aansluiten op de aanloop en behoefte van de inwoners van Beuningen (en omgeving).

U kunt van maandag tot en met vrijdag op het politiebureau in Beuningen terecht. Van dinsdag tot en met vrijdag blijven de tijden ongewijzigd, namelijk van 09.00 tot 13.00 uur.

Mogelijkheden om aangifte te doen
Gebleken is dat steeds vaker aangifte wordt gedaan via internet. Dit kan inmiddels voor bijna 30 verschillende strafbare feiten. Ook maken burgers steeds meer gebruik van de mogelijkheid van aangifte op afspraak. Daarbij wordt in overleg met de politie gekeken naar de best passende plaats en tijd om aangifte te doen. Voordeel is dat u direct geholpen wordt en geen wachttijd heeft.
(08)

Laatst gewijzigd 28-11-2009 14:25 | © Regio Gelderland-Zuid |