Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Epe - man verdacht van mishandeling                       |

De politie heeft zaterdagochtend 28 november een 43-jarige man uit Epe aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een 63-jarige inwoner uit Heerde te hebben mishandeld. Problemen in de relationele sfeer liggen ten grondslag aan de mishandeling.


De politie kreeg zaterdag rond 05.30 uur een melding van een mishandeling van een man bij een woning aan de Kuipersweg in Epe. Agenten troffen ter plaatse de 63-jarige man aan, die duidelijk rake klappen had opgelopen. Hij bloedde in het gezicht maar wenste in eerste instantie geen verklaring af te leggen en wenste ook geen medische hulp.


Ook de verdachte was aanwezig en nadat de agenten enig inzicht in het gebeurde hadden gekregen, werd de Epenaar aangehouden.


De verdachte is overgebracht naar het cellencomplex in Apeldoorn en in verzekering gesteld. De verdachte is maandag 30 november na zijn verhoor weer in vrijheid gesteld. Problemen in de relationele sfeer liggen kennelijk ten grondslag aan het gebeurde. Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt.


Einde bericht


-----------------------

(





(

---- --