Ingezonden persbericht


Friendship Store van War Child geopend!

Tim Akkerman start verkoop van Friendship Box van War Child

Tim Akkerman heeft, samen met War Child-directeur Mark Vogt, de Friendship Store feestelijk geopend. Met het doorknippen van het Friendship-lint kon de verkoop in het Bijenkorf-filiaal in Den Haag van start gaan. De eerste Friendship Box werd verkocht aan Frits Huffnagel, wethouder van Citymarketing van Den Haag. Mensen stonden direct in de rij om het cadeaudoosje te kopen! De Friendship Box is tot en met 23 december verkrijgbaar in zes Bijenkorf filialen, op Schiphol Plaza en online: www.friendshipstore.nl

Tim Akkerman: "Het is echt een persoonlijk cadeautje dat je aan iemand anders kunt geven. Ik zet de Friendship Box graag onder de kerstboom! Ook omdat je weet dat het volledige bedrag ten goede komt aan het werk van War Child. Een prachtig initiatief!"

Geef je vriendschap cadeau!

Met de oproep 'Geef je vriendschap cadeau' nodigt War Child het winkelend publiek uit om met Sinterklaas en Kerst vriendschap cadeau te doen. Geen materieel product maar het gevoel van vriendschap, verpakt in een mooi doosje - de Friendship Box - die je met een persoonlijke boodschap cadeau kunt doen aan een ander. De opbrengst van de Friendship Box gaat dankzij de 100% sponsoring door bedrijven volledig naar de projecten van War Child.

Friendship Box

De Friendship Box kost 15 euro. Dit bedrag gaat volledig naar projecten van War Child dankzij een unieke 100% sponsoring door talloze bedrijven. Van idee tot design, van winkelbouw en verkoopruimte is mogelijk gemaakt door o.m. Doom & Dickson, Keja Donia, de Bijenkorf, Amsterdam Airport Schiphol, mvRO, Remmert Dekker, Tempo-Team, ¤asyPin, Dimagroup en Full Colour. De online campagne is ontwikkeld door Supersteil en Qball, en wordt gehost door Hostnet.

Te koop in de Bijenkorf, op Schiphol Plaza en online

De Friendship Box is van 30 november tot en met 9 december te koop in zes Bijenkorf filialen: Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Amstelveen, Arnhem en Maastricht. Tussen 11 en 23 december is de Friendship Box verkrijgbaar op Schiphol Plaza en gedurende deze periode, zolang de voorraad strekt, via www.friendshipstore.nl


---