Ingezonden persbericht


Kees Prins heeft gekozen

Amsterdam, 30 november 2009

Kees Prins, die tot eind december gasthoofdredacteur is bij Boomerang, maakte donderdagmiddag zijn keuze uit 290 ingezonden kerstkaartontwerpen.

Via www.boomerang.nl, waar de creatieve achterban van Boomerang* zich ophoudt, riep Prins begin november al op tot het ontwerpen van een onconventionele Kerstkaart. Eentje die bij hem en bij Boomerang past. Uit de enorme berg inzendingen die daarop volgde, koos hij uiteindelijk vier ontwerpen.

De absolute favoriet van Prins is een kerstkaart die is vormgegeven als een saai formulier. Op het formulier kan de verstuurder aankruisen wat hij de geadresseerde wenst. "Grappig om bij een feestelijke gelegenheid als Kerst een saai formulier te sturen.", Aldus Prins.

De winnende kaart zal, samen met nog een kerstkaart waarbij Kees Prins zelf op de voorzijde staat, vanaf 9 december in heel Nederland te vinden zijn. En op Boomerang.nl natuurlijk.

Kees Prins in actie zien? Ga naar www.boomerang.nl

*) Iedereen met creatieve ambities kan zich aansluiten bij Boomerang Create, het creatieve netwerk van Boomerang. Op www.boomerangcreate.nl zijn nu al ruim 9.000 creatieven actief. Dagelijks uploaden zij vers werk voor Boomerang en voor klanten van Boomerang. De opdracht van gasthoofdredacteur Kees Prins leverde natuurlijk extra veel inzendingen op.