Ingezonden persbericht


Sitel voor de tweede keer als top contact center opgenomen in het Black Book of Outsourcing 2009 overzicht

Eindhoven - Sitel, specialist in het uitbesteden van klantcontacten maakt bekend dat het bedrijf in 2009 staat opgenomen in de prestigieuze top 50 ranglijst van Best Managed Global Outsourcing Vendors. In 2009 is Sitel een flink aantal plaatsen opgeklommen naar plaats 24.

De Brown-Wilson Groep doet elk jaar onderzoek onder gebruikers van outsourcing diensten en onder top managers van bedrijven om inzicht te krijgen in de sector van wereldwijde dienstverlening. Na een grondig extern onderzoek is vervolgens op basis van ervaringen van bijna 24.000 gebruikers de uiteindelijke 2009 Black Book of Outsourcing ranglijst vastgesteld.

Het Black Book of Outsourcing wordt beschouwd als de enige onafhankelijke industrie standaard voor klanttevredenheid in de wereldwijde dienstverlening. Meer dan de helft van alle verwerkte antwoorden is afkomstig van topmanagers en bestuurders.

Meer informatie over de Top 50 is te vinden op:
http://TheBlackbookOfOutsourcing.com

De Brown-Wilson Group
Doelstelling van het onderzoek van de Brown-Wilson Group is het verschaffen van evenwichtige, objectieve en onbevooroordeelde informatie aan organisaties en hen optimaal te ondersteunen bij hun outsourcing / sourcing initiatieven met snelle resultaten en verantwoord inzicht. De Brown-Wilson Group is gevestigd in Clearwater in Florida, USA en meet zijn succes af aan de mate waarin cliënten aanzienlijk betere outsourcing beslissingen kunnen nemen en behouden. Dit wordt bereikt door klantervaringen te onderzoeken en door duurzame strategieën op elkaar af te stemmen.

Over Sitel
Sitel is een wereldwijde leider in Business Process Outsourcing (BPO). Het bedrijf voorziet in de behoefte aan customer care en transactieverwerking van klanten met 66.000 werknemers in 27 landen. Sitel levert oplossingen van wereldklasse, vanuit on-shore, nearshore en offshore locaties via ruim 155 vestigingen in Noord Amerika, Zuid Amerika, Europa en Azië. Met de onderscheiden diensten levert het bedrijf haar afnemers strategisch inzicht, schaalgrootte en diversiteit in aanbod voor het beste rendement op hun klant investering. Sitel is een particuliere onderneming met de Canadese Investerings maatschappij Onex Corporation als grootaandeelhouder. Zie voor nadere informatie www.sitel.com

Sitel heeft in Nederland vestigingen in Eindhoven en Almelo. Sitel is gespecialiseerd in de sectoren 'Finance', 'Telecom en ISP', Utility, Travel, en 'Technology & Consumer Electronics'