Gemeente Berkelland


Inwoners laten elkaar weten wat belangrijk is voor Neede

Inwoners laten elkaar weten wat belangrijk is voor Neede. Op 19 november hebben ruim zeventig inwoners en verenigingsmensen met elkaar gesproken over hun en ons Neede. Omdat er veel meer mensen kwamen dan zich hadden aangemeld, was de ruimte in Partycentrum 't Haantje flink gevuld. Dat had ook tot gevolg dat sommige mensen in de groepen de gesprekken minder goed konden volgen. Ondanks dat is er veel ingebracht. De reacties worden opgenomen in een overzicht van alle, tot nu toe binnengekomen reacties.

Deze week, op woensdag 2 december om 20.00 uur, is het tweede dorpsgesprek voor inwoners en verenigingen. U bent van harte uitgenodigd in de Van Gellicumzaal in het Assink Lyceum/De Triangel, Julianastraat 12a. Vanaf 19:30 uur is de zaal open.

Per post of via NeedeVIP@gemeenteberkelland.nl kunt u uw ideeën nog steeds aan ons kwijt.

Voor ondernemers en instellingen is het dorpsgesprek op woensdag 9 december 2009 in het theater van het Assink Lyceum/De Triangel, Julianastraat 12a, Neede.

Ook jongeren denken na over de toekomst van Neede. Als je daaraan mee wilt doen kun je informatie vinden op www.jongneede.nl of op www.neede.hyves.nl.

Wijk/regio Neede
Mutatiedatum 30/11/2009