Dura Vermeer bedrijfsgebouw

Haaksbergen - 30 november 2009

Start herontwikkeling Frankenhuis na oplevering nieuw bedrijfsgebouw

Dura Vermeer Bouw Hengelo is gestart met de herontwikkeling van het Frankenhuisterrein in Haaksbergen.

De herontwikkeling wordt nu mogelijk gemaakt, doordat de op het terrein gevestigde firma S. Frankenhuis & Zoon BV verhuist naar een nieuwe bedrijfsgebouw dat recent door Dura Vermeer Bouw Hengelo is opgeleverd.

Grote variatie
Op het terrein, waar zich momenteel nog de voormalige bedrijfshallen van de firma S. Frankenhuis & Zoon BV bevinden, wordt een bijzonder woningbouwproject gerealiseerd. Binnen het nieuwe Frankenhuis terrein is grote variatie aan woningen voor een diversiteit aan doelgroepen. De woningen, die uiteenvallen in een variatie van appartementen en eengezinswoningen, zijn op dit moment volop in ontwikkeling. Het aanbod bestaat uit zowel koop- als huurwoningen. Naar verwachting zal de verkoop rond de zomer van 2010 starten.

Samen meer mogelijk maken
Dura Vermeer Bouw Hengelo heeft samen met de firma S. Frankenhuis & Zoon BV de nieuwe bedrijfslocatie gerealiseerd, zodat de oude locatie in samenwerking met woningcorporatie Domijn kan worden herontwikkeld.

Meer informatie
Voor meer informatie betreffende de herontwikkeling van het voormalige Frankenhuis terrein: www.duravermeerbouwhengelo.nl.