Gemeente Zederik


Recreatie commissie Zederik organiseert netwerkbijeenkomst

Op 10 maart 2009 keek de Recreatiecommissie Zederik samen met de u en uw collega's uit de recreatieve sector vooruit op een nieuw seizoen. Inmiddels is het seizoen voorbij en bent u ongetwijfeld hard aan het werk met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Een mooi moment dus om elkaar weer te ontmoeten in een netwerkbijeenkomst.

Daarom organiseert de Recreatiecommissie Zederik in samenwerking met gemeente Zederik op 1 december 2009 een informatieve netwerkbijeenkomst voor ondernemers uit de recreatiesector en aanverwante sectoren. Het hoofddoel van deze avond is met elkaar in contact te komen, ideeën uit te wisselen en mogelijk gezamenlijk interessante arrangementen uit te denken. De avond vindt plaats in Restaurant, Pannekoekenhuis, Bistro "Onder de Pannen" aan de Leerbroekseweg 53, 4245 KS Leerbroek en vangt aan om 19.30 uur.

Tijdens het eerste deel van de avond zal er o.a. een interessante voordracht zijn van de heer Van Engelen van TRS entertainment. Hij zal aandacht besteden aan de wijze waarop u uw product kunt verbeteren met behulp van de producten van uw collega ondernemers, kortom door samen te werken. Hij zal dit toelichten waarom de emotie van de toerist hierin een belangrijke rol vervult. Het tweede deel van de avond zal in het teken staan van netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

Graag vernemen wij of u hierbij aanwezig kunt zijn. U kunt daarvoor contact opnemen met Joost-Jan Kool (0183) 35 65 37. U kunt ook mailen: j.kool@zederik.nl

U bent van harte uitgenodigd!!