Ingezonden persbericht


Persbericht PRESS RELEASE

SNS REAAL rondt inkoop van 250 miljoen core tier 1 securities af

Utrecht, 1 december 2009

SNS REAAL heeft gisteren 250 miljoen core tier 1 securities ingekocht, waarvan 185 miljoen geplaatst bij de Nederlandse Staat en 65 miljoen bij Stichting Beheer SNS REAAL. Het voornemen tot inkoop was aangekondigd op 3 november 2009.

Voorts heeft SNS REAAL, volgens de voorwaarden van de overeenkomst met de Nederlandse Staat, vanaf 9 juni 2009 rente betaald over het bedrag van de inkoop van de Staat, zijnde een bedrag van 7,5 miljoen. Er is geen premie voor de inkoop betaald.

Over SNS REAAL
SNS REAAL is een innovatieve dienstverlener op het gebied van bankieren en verzekeren met een primaire focus op particulieren en het MKB in Nederland. Haar activiteiten bestrijken drie kernproductgroepen: hypotheken en vastgoedfinanciering, sparen en beleggen, en verzekeren. Vanuit een lange traditie voelt SNS REAAL zich verbonden met de Nederlandse samenleving. Met een balanstotaal van bijna Euro 129 miljard (30 juni 2009) is SNS REAAL een van de grote bankverzekeraars in Nederland. De onderneming heeft bijna 7.700 medewerkers (FTE) en heeft haar hoofdkantoor in Utrecht.

Disclaimer
Dit persbericht bevat uitsluitend feitelijke informatie en dient niet te worden opgevat als een opinie of aanbeveling met betrekking tot de koop of verkoop van aandelen of andere effecten die zijn uitgegeven door SNS REAAL N.V. Dit persbericht bevat geen waardeoordeel of voorspelling met betrekking tot de financiële resultaten van SNS REAAL N.V.
Als u geen persberichten van SNS REAAL wenst te ontvangen, dan kunt u een e-mail sturen naar info@snsreaal.nl.