Ingezonden persbericht


Infotheek Groep benoemt Joost Kokke als sales manager

Leiden, 1 december 2009 - Infotheek Groep, leverancier van hardware- en ICT-diensten, heeft per 1 december Joost Kokke aangesteld als salesmanager bij de divisie overheid. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het volledige salesteam binnen het segment van de publieke sector. Kokke (29) heeft ruim negen jaar ervaring in de IT-sector. Zo werkte hij als salesmanager Benelux voor Lenovo en bekleedde hij diverse sales- en management posities bij HP/Compaq.

Volgens Kokke past Infotheek volledig bij zijn ambities. "Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest voor een leverancier van één merk, wil ik me breder gaan oriënteren. Het huidige business-model en productportfolio van Infotheek sluiten hierbij aan. Daarbij kan ik me goed identificeren met een gezond en snelgroeiend IT-bedrijf als Infotheek," aldus Joost Kokke.

Kokke wordt op termijn verantwoordelijk voor het volledige team van het publieke sector-segment. "De komende maanden ga ik mijn ervaringen delen en toepassen binnen het salesteam. Mijn aanpak zal bestaan uit het stimuleren en motiveren van het team en uiteraard uit de verkoop van het gehele productportfolio van Infotheek," aldus Kokke. Over Infotheek Groep
Infotheek Groep is leverancier van hardware en ICT-diensten. Het automatiseringsbedrijf is gespecialiseerd in het leveren van advies en diensten op het gebied van ICT, zoals logistieke diensten en systeembeheer. Ook levert Infotheek hardware die een bedrijf zoekt en die aansluit bij de al aanwezige apparatuur. Infotheek is Gold Preferred Partner van Hewlett Packard, Premier Business Partner van IBM en Lenovo en Gold Certified Partner van Microsoft. In 2008 behaalde het bedrijf een omzet van ruim EUR 52 miljoen. Infotheek werd in 1991 opgericht in Leiden. Er werken 220 medewerkers. Voor meer informatie zie www.infotheek.nl.
* * *